Ανοιχτή συνάντηση, αξιολόγηση για το Ρέτζακας Trail Run 2023

 Runbeat Team   19:05 09-03-2023  

Ανοιχτή συνάντηση, αξιολόγηση για το Ρέτζακας Trail Run 2023


Οι διοργανωτές του Ρέτζακας Trail Run καλούν όλους όσους ενδιαφέρονται να δώσουν το «παρών» στην ανοικτή συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 12 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου με στόχο την αξιολόγηση του αγώνα για το 2023.

Η πρόσκληση αναφέρει:

Περίπου ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση της 2ης διοργάνωσης του “Ρέτζακας Trail Run 2023” και εμείς σαν οργανωτική ομάδα του αγώνα δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε με μια ανοιχτή συνάντηση την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στις 18:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου. Θα πραγματοποιηθεί ένας απολογισμός και συζήτηση για την διοργάνωση που έφυγε αλλά και συζήτηση για το μέλλον. Θα γίνει η παρουσίαση της φετινής αξιολόγησης του Ρέτζακας Trail Run 2023 όπως επίσης θα τιμήσουμε τους συλλόγους και ομάδες εθελοντών που βοήθησαν στην διεξαγωγή της φετινής μας διοργάνωσης.

 

Επειδή ο “Ρέτζακας Trail Run” δεν ήταν απλά ένας αγώνας αλλά μια διοργάνωση που άφησε ζωντανό το στίγμα της και ανέβασε τον πήχη ψηλά, θεωρούμε ότι μπορεί να γίνει και η αφορμή ώστε η ευρύτερη περιοχή να γίνει πόλος έλξης και προορισμός όλο τον χρόνο, αναδεικνύοντας έτσι την άγνωστη ομορφιά της ενδοχώρας του Ιναχωρίου.

 Η συνάντηση μας θα είναι ανοιχτή σε όλους, φορείς, συλλόγους, επαγγελματίες, χορηγούς, ΜΜΕ, εθελοντές, αθλούμενους και μη, κατοίκους της περιοχής αλλά και όλους κι όλες εσάς.

Και επειδή η συνάντηση μας θα είναι πραγματικά ανοιχτή, θα μεταδίδεται ζωντανά και μέσω YouTube στο κανάλι της διοργάνωσης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 στις 18:30μμ, Δημαρχείο Κισάμου και Live μέσω YouTube στον σύνδεσμο ΕΔΩ: https://youtube.com/live/LJOUTxXUcpo