Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Τελευταίο τεστ πριν το Ευρωπαϊκό Ομάδων την Κυριακή στη Μαδρίτη

 Runbeat Team   11:51 25-04-2023  

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Τελευταίο τεστ πριν το Ευρωπαϊκό Ομάδων την Κυριακή στη Μαδρίτη


Τον τελευταίο της αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων του Ποντεμπράντι (21/5) θα δώσει την προσεχή Κυριακή 30/4 η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη καθώς θα συμμετάσχει στα 10χλμ. βάδην στo διεθνές μίτινγκ της Μαδρίτης.

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 20χλμ. και 35χλμ. βάδην θα έχει την ευκαιρία για έναν δυνατό αγώνα και γατί όχι και για ένα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ μέσα στη σεζόν.

 

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ αναφέρθηκε στην προετοιμασία της και τους στόχους της. Αρχικά επισήμανε: «Είμαι αρκετά κουρασμένη από την προπόνηση που έχει προηγηθεί, ωστόσο ο αγώνας θα έχει πολύ μεγάλο συναγωνισμό και θεωρώ πως μπορώ να κυνηγήσω έναν καλό χρόνο. Πιστεύω πως αν δεν έχει πολύ ζέστη θα γίνει μια γρήγορη και ενδιαφέρουσα κούρσα. Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας αυτός είναι ένα προπονητικό πέρασμα ενόψει του Ευρωπαϊκού Ομάδων στο Ποντεμπράντι».

Η Ντρισμπιώτη τον περασμένο Φεβρουάριο πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 20χλμ. βάδην με 1.28.12, ενώ στις 11 Μαρτίου ήταν πρώτη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στα 20χλμ. με 1 ώρα 29.56.

«Η φετινή χρονιά είναι η ευκαιρία να διορθώσω λάθη και αδυναμίες ενόψει των Ολυμπιακών του 2024. Και αυτό θα το πετύχω μέσα από τους αγώνες. Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες νομίζω είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Στόχος φέτος να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες μπορώ», κατέληξε η Ελληνίδα.

Η Ντρισμπιώτη θα αναχωρήσει για την Ισπανία την Παρασκευή (28/4).