Απίστευτος Crouser έκανε τρία Ολυμπιακά ρεκόρ και αφιέρωσε το χρυσό στον παππού του

 Runbeat Team   8:50 05-08-2021  

Απίστευτος Crouser έκανε τρία Ολυμπιακά ρεκόρ και αφιέρωσε το χρυσό στον παππού του


Φοβερός και τρομερός ήταν ο Αμερικανός Ryan Crouser στον τελικό της σφαιροβολίας καθώς όχι μόνο κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη Ολυμπιάδα το χρυσό μετάλλιο, αλλά κατά τη διάρκεια του σημερινού τελικού κατέρριψε τρεις φορές το Ολυμπιακό ρεκόρ σταματώντας τελικά στα 23.30μ.!

Ο Αμερικανός ήταν συγκλονιστικός τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά τη λήξη του, όπου εμφανώς συγκινημένος κρατούσε στα χέρια του ένα χαρτί που έγραφε «Παππού τα καταφέραμε» αφιερώνοντας με αυτό τον τρόπο το χρυσό μετάλλιο στον παππού του που πέθανε πριν λίγους μήνες και ήταν ο άνθρωπος που τον έκανε να ασχοληθεί με τη σφαιροβολία.

Όσον αφορά στον τελικό, ο Crouser ήταν κυρίαρχος από την αρχή. Η πρώτη του βολή μετρήθηκε στα 22.83μ. που ήταν ως τότε Ολυμπιακό ρεκόρ, ακολούθησε βολή στα 22.93μ. σημειώνοντας ξανά Ολυμπιακό ρεκόρ και στην τελευταία του βολή έστειλε τη σφαίρα στα 23.30μ. «γράφοντας» το τρίτο Ολυμπιακό ρεκόρ στον αγώνα.!

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο επίσης Αμερικανός Joe Kocacs με βολή στα 22.65μ. και τρίτος ήταν ο Νεοζηλανδός Tomas Walsh με βολή στα 22.47μ.