Απίστευτα πράγματα σε εξέλιξη στο Βερολίνο: Κυνηγούν διπλό παγκόσμιο ρεκόρ! (Vids)

 Runbeat Team   11:43 24-09-2023  

Απίστευτα πράγματα σε εξέλιξη στο Βερολίνο: Κυνηγούν διπλό παγκόσμιο ρεκόρ! (Vids)


Τρομερά πράγματα στον Μαραθώνιο του Βερολίνου που βρίσκεται σε εξέλιξη, αφού δύο αθλητές βρίσκονται σε τροχιά παγκόσμιου ρεκόρ τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες. Πιο συγκεκριμένα ο Eliud Kipchoge και η Tigst Assefa βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για να σπάσουν τα παγκόσμια ρεκόρ στην Γερμανική πρωτεύουσα.

 

Θυμίζουμε ότι ο Kipchoge είναι ο κάτοχος του ρεκόρ στους άνδρες με 2:01:09, ενώ στις γυναίκες την κορυφαία επίδοση έχει η Brigid Kosgei με 2:14:04. Όπως προκύπτει από τα περάσματά τους στον ημιμαραθώνιο στο Βερολίνο που βρίσκεται σε εξέλιξη, οι δύο αθλητές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και πρέπει να διατηρήσουν τον ρυθμό τους για να γράψουν ιστορία. Ο Kipchoge πέρασε τον ημιμαραθώνιο στον αγώνα σε 1:00:22, ενώ η Assefa πέρασε σε 1:06:20.








Μέχρι το 23ο χιλιόμετρο, ο Eliud Kipchoge ήταν εντός ρεκόρ, όμως από εκεί και πέρα μειώθηκε ο ρυθμός μένοντας εκτός για 25 δευτερόλεπτα. Στις γυναίκες η Assefa βρίσκεται 45 δευτερόλεπτα σταθερά εντός του ρεκόρ και μένει να φανεί τι θα γίνει στον τερματισμό τους.