Απίστευτη καταγγελία από Λευκορωσίδα αθλήτρια που τέθηκε εκτός αποστολής με το ζόρι

 Runbeat Team   20:13 01-08-2021  

Απίστευτη καταγγελία από Λευκορωσίδα αθλήτρια που τέθηκε εκτός αποστολής με το ζόρι


Σε μία πρωτοφανή καταγγελία προχώρησε η Λευκορωσίδα αθλήτρια Κριστσίνα Τσιμανούσκαγια κατηγορώντας ότι της απαγόρευσαν να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο στέλνοντάς τη με το ζόρι πίσω στη χώρα της!

Η αθλήτρια των 200μ. είχε πιάσει το όριο για το Τόκιο, μάλιστα ταξίδεψε κανονικά στην αποστολή για να λάβει μέρος και στη σκυταλοδρονία 4Χ400, όμως η Ολυμπιακή Επιτροπή της Λευκορωσίας απέσυρε τη συμμετοχή της αναφέροντας ότι «η αθλήτρια βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δε θα αγωνιστεί».

Όπως αποκάλυψε, ωστόσο, το ρόιτερ η αθλήτρια φτάνοντας στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσει για Λευκορωσία προχώρησε σε καταγγελία αναφέροντας ότι την στέλνουν με το ζόρι πίσω στην πατρίδα της και ζητά την παρέμβαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής!

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η Κριστσίνα Τσιμανούσκαγια αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί και μεταφέρθηκε χωρίς τη θέλησή της στο αεροδρόμιο επειδή έκανε κάποια παράπονα για τους προπονητές της αποστολής. Όπως είπε «υπάρχουν πιέσεις εναντίον μου. Προσπαθούν να με βγάλουν από τη χώρα χωρίς την έγκρισή μου. Ζητώ από τη ΔΟΕ να επέμβει».