Απίστευτο: Στέλνουν τον Τραΐκοβιτς για ζέσταμα στον πάρκινγκ... για να μην τους χαλάσει το χορτάρι!

 Runbeat Team   12:40 25-10-2022  

Απίστευτο: Στέλνουν τον Τραΐκοβιτς για ζέσταμα στον πάρκινγκ... για να μην τους χαλάσει το χορτάρι!


Η προετοιμασία του Μίλαν Τραΐκοβιτς ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Κωνσταντινούπολης έχει ξεκινήσει, με σημαντικά όμως προβλήματα όπως καταγγέλλει ο προπονητής του Κύπριου πρωταθλητή, Αντώνης Γιαννουλάκης.

Η εικόνα που έρχεται από την προετοιμασία του Τραΐκοβιτς είναι πραγματικά τραγική, καθώς όπως δημοσίευσε ο Αντώνης Γιαννουλάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αθλητής αναγκάζεται να πραγματοποιεί ζέσταμα στο πάρκινγκ (!) του σταδίου ΓΣΠ στη Λευκωσία. Η δικαιολογία που χρησιμοποιήθηκε για να διώξουν έναν από τους κορυφαίους εμποδιστές στην Ευρώπη από το χορτάρι του σταδίου είναι ότι θα το χαλάσει με τα παπούτσια που φοράει, με αποτέλεσμα να σταλθεί για ζέσταμα σε έναν πλήρως ακατάλληλο χώρο, όπως το πάρκινγκ.

 

«Όλα για το ποδόσφαιρο και την κονόμα» λέει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Αντώνης Γιαννουλάκης, που σημειώνει επίσης ότι «όσες επιτυχίες και να φέρει ο στίβος, θα είναι ο φτωχός συγγενής», επιβεβαιώνοντας περίτρανα ότι ο στίβος δεν είναι υποβαθμισμένος μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο.

Μία πραγματικά άσχημη εικόνα από την προπόνηση του Μίλαν Τραΐκοβιτς η οποία δεν συνάδει ούτε με το δικό του επίπεδο, αλλά ούτε και με το επίπεδο κανενός αθλητή στίβου στον κόσμο, που δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση.

Στην ανάρτησή του, ο Αντώνης Γιαννουλάκης αναφέρει: «Προετοιμασία για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη ζέσταμα στο πάρκινγκ του ΓΣΠ γιατί στο χορτάρι αν κάνει ζέσταμα ο Μίλαν με τα λινά παπούτσια θα το χαλάσει, καμία βοήθεια, καμία κατανόηση. Ο Στίβος όσες επιτυχίες και να φέρει είναι ο φτωχός συγγενής, δικαιολογίες πολλές αλλά κουραστήκαμε, όλα για το ποδόσφαιρο και την κονόμα».