Αρβανίτεια 2022: Η Μεταμόρφωση έτοιμη να υποδεχθεί εκατοντάδες δρομείς προς τιμήν του Κώστα Αρβανίτη

 Πάνος Κατσαρός   15:16 07-10-2022  

Αρβανίτεια 2022: Η Μεταμόρφωση έτοιμη να υποδεχθεί εκατοντάδες δρομείς προς τιμήν του Κώστα Αρβανίτη


Τα «Αρβανίτεια» 2022 θα διεξαχθούν στις 16 Οκτωβρίου, με τους διοργανωτές να θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του βαλκανιονίκη και πανελληνιονίκη Κώστα Αρβανίτη. Η διοργάνωση θα γίνει στον Δήμο Μεταμόρφωσης και περιλαμβάνει αποστάσεις και κατηγορίες για όλους όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες πατώντας εδώ και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας σε αυτό τον σύνδεσμο.

 

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης που διοργανώνει τα «Αρβανίτεια» είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους εκατοντάδες δρομείς που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, η οποία γίνεται για πρώτη φορά μετά την «δοκιμασία» της πανδημίας. Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας παραχώρησε δήλωση στο Runbeat, προκειμένου να απευθύνει κάλεσμα προς όλους ενόψει της μεγάλης αυτής διοργάνωσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 800 οι εγγραφές.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Μεταμόρφωσης, Στράτου Σαραούδα:

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε το μεγαλύτερο αθλητικό για την πόλη μας γεγονός, τα "Αρβανίτεια 2022", τα πρώτα μετά την δοκιμασία της πανδημίας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Η Μεταμόρφωση είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους εκατοντάδες δρομείς, τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες, εθελοντές και θεατές του ιστορικού αυτού αγώνα.

Τα "Αρβανίτεια" είναι αφιερωμένα στον μεγάλο βαλκανιονίκη και πανελληνιονίκη Κώστα Αρβανίτη, του οποίου η ζωή και τα έργα αποτελούν λαμπρό παράδειγμα.

 

Ήδη η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική, με τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει συνολικά τις 600. Σε αυτό έχει συμβάλλει το γεγονός ότι σύσσωμοι οι αθλητικοί σύλλογοι και τα σχολεία του Δήμου μας αγκάλιασαν την προσπάθειά μας και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Θα ήθελα, ωστόσο, να απευθύνω κάλεσμα προς όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους να δηλώσουν ακόμα και σήμερα συμμετοχή σε όποια διαδρομή επιθυμούν και όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι ΖΩΗ και ΥΓΕΙΑ.

Ο Δήμος μας ανέκαθεν στήριζε και θα συνεχίσει να στηρίζει διοργανώσεις που προσφέρουν στην πόλη πολυεπίπεδα, καθώς συμβάλλει στη διάδοση του αθλητικού πνεύματος και του συναγωνισμού και μετατρέπει τη Μεταμόρφωση σε πόλο έλξης για τους λάτρεις του αθλητισμού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του Δήμου Μεταμόρφωσης που εργάζονται πυρετωδώς για την προετοιμασία της εκδήλωσης, αλλά και τις αρμόδιες διευθύνσεις, που συντονίζουν με άψογο τρόπο μια διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων».

Αρβανίτεια 2022: Η Μεταμόρφωση έτοιμη να υποδεχθεί εκατοντάδες δρομείς προς τιμήν του Κώστα Αρβανίτη runbeat.gr

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας