Αρκετά σημαντικά θέματα συζητήθηκαν στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ

 Runbeat Team   9:01 15-03-2022  

Αρκετά σημαντικά θέματα συζητήθηκαν στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ


Αρκετά θέματα που θα τεθούν επί τάπητος στη Γενική Συνέλευση συζητήθηκαν κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ που πραγματοποιήθηκε αργά χθες το βράδυ μέσω της πλατφόρμας zoom.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της Ομοσπονδίας, «τα μέλη του συμβουλίου ασχολήθηκαν με διαδικαστικά θέματα που αφορούν στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας. Ανάμεσα σε αυτά ήταν η ομόφωνη έγκριση των αντιπροσώπων των σωματείων με δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στη Γενική

 

Συνέλευση, με βάση τον επικυρωμένο πίνακα της ΓΓΑ. Αρκετές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στην εγκύκλιο εγγραφών- μεταγραφών, οι οποίες θα κατατεθούν προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση. Το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα τη σχετική πρόταση, η οποία λειτουργεί προς όφελος αθλητών και σωματείων. Ομόφωνα εγκρίθηκε και η παρουσίαση για την εναρμόνιση του καταστατικού της Ομοσπονδίας με τον Νόμο, που επίσης θα επικυρωθεί στη διάρκεια της Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ.

Οι πρόεδροι των Επιτροπών ΕΠΥΑ, Αναπτυξιακού- Σωματειακού Αθλητισμού, Δημόσιου Δρόμου και βουνού, Επιμόρφωσης και Κριτών έκαναν τους απολογισμούς του 2021. Όλες οι παρουσιάσεις εγκρίθηκαν ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο.

Τα μέλη του συμβουλίου δεν παρέλειψαν να στείλουν τις ευχές τους στους αθλητές και τις αθλήτριες της εθνικής μας ομάδας που βρίσκονται από σήμερα στο Βελιγράδι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και να δώσουν ραντεβού στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, που θα γίνει την Κυριακή στο Σύνταγμα.

Παρόντες στη σημερινή συνεδρίαση ήταν οι: Σακοράφα, Κεντέρης, Μελαχρινός, Πετσούλας, Γιατρουδάκης, Λιούμπας, Δημάκος, Παχατουρίδου, Μυστακίδης, Θεμελίδης, Αλεξόπουλος, Δημότσιος, Γκατσιούδης, Παπαδιάς, Τσώνης, Μπόλας Ρετσινά, Μαντάς, Τριαντάφυλλος, Μπελιμπασάκη.

Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι: Κελεσίδου, Οικονόμου, Βασιλειάδης».