Αύριο στο Ηράκλειο το 15ο Πανελλήνιο Gala Ρίψεων-Δρόμων-Αλμάτων διαχρονικών

 Runbeat Team   15:40 03-11-2023  

Αύριο στο Ηράκλειο το 15ο Πανελλήνιο Gala Ρίψεων-Δρόμων-Αλμάτων διαχρονικών


Tο 15ο Πανελλήνιο Gala Ρίψεων-Δρόμων-Αλμάτων διαχρονικών αθλητών θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 στο Παγκρήτιο στάδιο με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Σήμερα στη Περιφέρεια Κρήτης παρουσιάστηκαν οι αγώνες, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης στο τομέα του αθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη, από τους: Αθηνά Βαϊνά, πρόεδρος του συλλόγου ΠΕΔΑΣ "ΜΙΝΩΣ", Αλέξανδρο Ανυφαντάκη γραμματέας του συλλόγου ΠΕΔΑΣ "ΜΙΝΩΣ" και τον πανευρωπαϊκό πρωταθλητή στα 400 μ. Αντώνη Καταντωνάκη.

 

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από την Παγκρήτια Ένωση Διαχρονικών Αθλητών Στίβου ΠΕΔΑΣ «Μίνως» Κρήτης, την ΓΕΗ, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης.

Στο πλαίσιο παρουσίασης των αγώνων ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Πιτσούλης τίμησε τον Αντώνη Καταντωνάκη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα 400 μέτρα στους αγώνες που έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2023 στην Πεσκάρα της Ιταλίας.

Επίσης η Αθηνά Βαϊνά, Πρόεδρος του συλλόγου ΠΕΔΑΣ "Μίνως", ευχαριστώντας την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την διαχρονική στήριξη του στον κλασικό αθλητισμό, τίμησε τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη.

Στους αγώνες που θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο θα πάρουν μέρος επίσης οι διακεκριμένοι αθλητές: Αντώνης Καταντωνάκης , Μανώλης Χαλυβίδης, Δημήτρης Γαζής, Γιώργος Δεμέναγας, Νίκος Γιανναδάκης, Χρήστος Κτιστόπουλος και ο Ανδρέας Πλουμιστός.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης ανέφερε, ότι, «με χαρά φιλοξενούμε στο Ηράκλειο το 15ο Πανελλήνιο Gala ρίψεων, δρόμων και αλμάτων διαχρονικών αθλητών. Πρόκειται για μία σπουδαία αθλητική διοργάνωση καθώς δείχνει στους νέους αθλητές τη σημαντικότητα του «ευ αγωνίζεσθαι». Ως Περιφέρεια Κρήτης εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους με την ελπίδα ότι οι αγώνες θα ολοκληρωθούν με απόλυτη επιτυχία».