B2Run Aθens 2023: Το μεγαλύτερο Corporate Running Party επιστρέφει στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 1 Ιουνίου

 Runbeat Team   21:02 24-05-2023  

B2Run Aθens 2023: Το μεγαλύτερο Corporate Running Party επιστρέφει στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 1 Ιουνίου


Το B2Run Aθens, το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό Corporate Running Party, που διοργανώνεται από την EY ZHN Greece, επιστρέφει για 3η χρονιά στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών Σπύρος Λούης (ΟΑΚΑ), την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό αγώνα δρόμου που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εταιρίες, με στόχο να αναδείξει την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την αλληλοϋποστήριξη και τον αλληλοσεβασμό, τονίζοντας τη σημασία που έχουν η συμμετοχή και η προσπάθεια και όχι απαραίτητα η νίκη. Το B2Run διεξάγεται από το 2008 σε πάνω από 45 διαφορετικές πόλεις στον κόσμο, μετρώντας πλέον περισσότερους από 230.000 συμμετέχοντες.





Στο φετινό B2Run Aθens αναμένεται να συμμετέχουν 2.000 άτομα από 65 εταιρείες από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους, όπως φαρμακευτικές, κατασκευαστικές, τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών, τροφίμων και ποτών κ.α. Κοινός παρονομαστής όλων είναι η ανάγκη για ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων και των διαφορετικών τμημάτων, η βελτίωση της επικοινωνίας και η καλλιέργεια ενός ομαδικού πνεύματος που θα οδηγήσουν παράλληλα και σε ένα πιο ζεστό κι ευχάριστο κλίμα στο γραφείο.

Η εκκίνηση του B2Run Aθens 2023 θα γίνει στις 19:00, σε ένα από τα πιο εμβληματικά αθλητικά στάδια της χώρας, ακολουθώντας μία διαδρομή μέσα από σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα, όπως το Αδριάνειο Υδραγωγείο. Το συνολικό μήκος της διαδρομής δεν θα ξεπερνάει τα 5χλμ προκειμένου να μπορούν όλοι να συμμετέχουν και να ζήσουν αυτή την αξέχαστη εμπειρία με τους συναδέλφους τους είτε τρέχοντας είτε περπατώντας. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με βραβεύσεις, αλλά και με φαγητό, χορό και φυσικά άπειρη ενέργεια, χαμόγελα και κέφι!

B2Run Aθens 2023: Το μεγαλύτερο Corporate Running Party επιστρέφει στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 1 Ιουνίου runbeat.gr

Χορηγοί του B2Run Aθens 2023 είναι οι Viohalco, Μοτοδυναμική, ETEM, AVRA Water (3Ε) και Eurobank Asset Management, υποστηρικτές οι Melissa, Heineken, Bella Frutta και Kayak-Goat it, ενώ μέσα από την αθλητική αυτή πρωτοβουλία, η ΕΥ ΖΗΝ Greece στηρίζει το έργο και τη δράση της οργάνωσης Aurora που μάχεται ενάντια στα αιματολογικά νοσήματα.

Μια μεγάλη, εταιρική γιορτή ευεξίας από την ΕΥ ΖΗΝ Greece, που αποδεικνύει ότι η εργασία δεν είναι μόνο meetings και deadlines, αλλά μπορεί να γίνει κι ένα μεγάλο πάρτι!

 

Σχετικά με την EY ZHN Greece

Από το 1991, η EY ZHN Greece σχεδιάζει και διοργανώνει Συναντήσεις, Συνέδρια και Events τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με στόχο να τιμήσει την Ελλάδα και να συστήσει στην παγκόσμια κοινότητα τις ομορφιές, τις υποδομές και την πλούσια ποικιλομορφία αυτής της ιστορικής χώρας. Από το 2018, στην εταιρεία λειτουργεί και Αθλητικό Τμήμα, το οποίο διοργανώνει υψηλής ποιότητας αθλητικές παγκόσμιες εκδηλώσεις, όπως το IRONMAN®70.3® Greece, το L'Etape Greece by Tour de France και το B2Run Aθens, που προωθούν την Ελλάδα, το αθλητικό ιδεώδες, την ελληνική φιλοξενία και τη φιλοσοφία του "νους υγιής εν σώματι υγιεί". Ο αθλητικός τουρισμός είναι σήμερα ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και αντιπροσωπεύει το 10% των παγκόσμιων δαπανών για τον τουρισμό. Από το 2020, στην εταιρεία λειτουργεί, επίσης, και Τμήμα Αναψυχής (Leisure), το οποίο προσφέρει υπηρεσίες σε απαιτητικούς και εναλλακτικούς ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν την Ελλάδα από μία διαφορετική σκοπιά.

Μάθετε περισσότερα:

Website:

https://ezgreece.gr/index.php/sport-events/b2run-greece

Facebook:

https://www.facebook.com/EY.ZHN.Greece

https://www.facebook.com/B2RunGreece

Instagram:

https://www.instagram.com/ezgreece/

https://www.instagram.com/b2run.gr/