Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην: Πρώτη στα 20 χιλιόμετρα η Ντρισμπιώτη – Στην τρίτη θέση η Φιλτισάκου!

 Runbeat Team   10:54 09-04-2023  

Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην: Πρώτη στα 20 χιλιόμετρα η Ντρισμπιώτη – Στην τρίτη θέση η Φιλτισάκου!


Μεγάλη επιτυχία για τον Ελληνικό στίβο που κατακτά δύο μετάλλια στον αγώνα των 20 χιλιομέτρων των γυναικών στην διοργάνωση που γίνεται στην Αττάλεια της Τουρκίας. Η Ντρισμπιώτη απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση βάζοντας ακόμα ένα μετάλλιο στην συλλογή της, ενώ εξαιρετική ήταν και η Κυριακή Φιλτισάκου.

 

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πραγματοποιεί μια σειρά από αγώνες με απώτερο στόχο τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, το μεγάλο της στόχο για το 2023. Οι καιρικές συνθήκες στην Αττάλεια ήταν αρκετά καλές και παρά τον περιορισμένο συναγωνισμό στην κούρσα η Ελληνίδα κατάφερε να κάνει τον αγώνα της όπως ήθελε. Ο επόμενος αγώνας της πρωταθλήτριας Ευρώπης θα γίνει τον επόμενο μήνα στο Πόντεμπράντι στο Ευρωπαϊκό ομάδων.

Από την άλλη, η Φιλτισάκου προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης και νωρίτερα για το Ευρωπαϊκό Ομάδων. Η αθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ στα 20χλμ. βάδην 1.32.23 από το 2021.

Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην: Πρώτη στα 20 χιλιόμετρα η Ντρισμπιώτη – Στην τρίτη θέση η Φιλτισάκου! runbeat.gr

Τι έγινε στα 20 χιλιόμετρα των ανδρών

Στα 20χλμ. των Ανδρών ο Κώστας Ντεντόπουλος κατέλαβε την τέταρτη θέση με 1.29.56, ενώ στην 7η θέση ήταν ο Ανδρέας Καραγιάννης με 1.34.31 και στην 8η ο Άνθιμος Κελεπούρης με 1.34.51.