«Βελερεφόντεια 2022»: Άνοιξαν οι εγγραφές για τον αγώνα που θα διεξαχθεί 10/7 στη Νέα Μάκρη

 Runbeat Team   16:13 03-06-2022  

«Βελερεφόντεια 2022»: Άνοιξαν οι εγγραφές για τον αγώνα που θα διεξαχθεί 10/7 στη Νέα Μάκρη


Άνοιξαν στις 30 Μαΐου οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου «Βελερεφόντεια 2022», ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου.

Ο αγώνας είναι 6 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί στις 6:30μ.μ. στη Νέα Μάκρη, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ένας αγώνας για παιδιά απόστασης 300μ.

Οι εγγραφές έχουν περιορισμένο αριθμό και λήγουν στις 3 Ιουλίου.

 

Αναλυτικά, η προκήρυξη αναφέρει τα εξής:

 «Προκήρυξη αγώνα Δρόμου «ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ 2022»

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Τόπος Διεξαγωγής: Κεντρικό Λιμανάκι Νέας Μάκρης

Μήκος Διαδρομής: 6 χλμ. (ενήλικες), 300 μέτρα (παιδιά)

Αφετηρία – Τερματισμός: Λιμανάκι Νέας Μάκρης

Ώρα Εκκίνησης αγώνα ενηλίκων: 18:30

Ώρα Εκκίνησης αγώνα παιδιών: 18:00

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι αθλητές.

Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Ειδικότερα δε οι κάτω των 18 ετών με ευθύνη των γονέων τους.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Η εγγραφή σας γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Ο αγώνας 300μ. παιδιών είναι δωρεάν. Οι εγγραφές των παιδιών γίνονται την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, μόνο με τη συγκατάθεση του γονέα.

Περιγραφή Διαδρομής: Η διαδρομή περιλαμβάνει τον παραλιακό πεζόδρομο μεταξύ Παραλίας Νέας Μάκρης και Παραλίας Μαραθώνα.

Κανονισμοί: Στον αγώνα ισχύουν οι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ & Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.

Σταθμοί Νερών: Σταθμοί εμφιαλωμένων νερών ατομικής συσκευασία θα υπάρχουν ένας στην αναστροφή (περίπου στο 3ο χμ) και ένας στον τερματισμό.

Απονομή Επάθλων: Η απονομή επάθλων θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του τερματισμού, μετά και τον τερματισμό του τελευταίου δρομέα.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22940 98696

Εγγραφές: Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά από το www.telmissos.gr συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής ολοκληρωμένη στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/.../1kbdLX50GiKZXacFHLln2.../edit...

Επίσης στο e-mail: [email protected] πρέπει να αποσταλεί η απόδειξη κατάθεσης των 5 ευρώ που πρέπει να γίνει στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Eurobank με αριθμό 0026.0096.15.0200432598 ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ. Προσοχή! Θα πρέπει να αναγράφετε το Ονομ/νυμό σας και την αιτιολογία. Εάν δεν υπάρχει η κατάθεση, η εγγραφή σας δεν είναι έγκυρη. Οι εγγραφές ανοίγουν 30 Μαΐου 2022 και κλείνουν στις 3 Ιουλίου 2022. (Αν συμπληρωθεί το όριο των 400 εγγραφών, θα κλείσουν νωρίτερα!)

Μετά την ηλεκτρονική εγγραφή σας έχετε το διάστημα των 5 ημερών για την κατάθεσή σας. Αν δεν γίνει η κατάθεση μέσα στο προαναφερόμενο διάστημα, η εγγραφή σας δεν θα θεωρηθεί ολοκληρωμένη και θα διαγράφεται από το σύστημα.

Υπάρχει η δυνατότητα ΜΟΝΟ 400 ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, οπότε σας παρακαλούμε να γραφτείτε έγκαιρα για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας.

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Έπαθλα:

Για τους 3 πρώτους νικητές/τριες γενικής κατάταξης, θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια.

Απονομή θα γίνει και στα τρία πρώτα παιδιά.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν το μετάλλιο τους και δωράκια των χορηγών μας.

Γενικοί Όροι:

1. Στον αγώνα δρόμου μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2004) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα (able-bodied runners). Άτομα από 15 έως 18 ετών θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση που θα φέρει την υπογραφή γονέα/κηδεμόνα.

2. Το κόστος συμμετοχής στο αγώνισμα των 6 χιλιομέτρων είναι 5€.

3. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση «Αγώνας Δρόμου Βελερεφόντεια» γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση όσον αφορά σε πιθανές ζημιές ή βλάβη στην υγεία τους.

4. Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.

5. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβη που μπορεί να υποστεί ο συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.

6. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα πριν, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του και μετά.

7. Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του αγώνα χωρίς πρότερη ειδοποίηση με ανάρτηση στην ιστοσελίδα www.telmissos.gr ή του αγώνα.

8. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά τους δεδομένα μπορούν να παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα. Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής του αγώνα.

9. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτόν.

10. Κατά την αποστολή της φόρμας, θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι συμφωνείτε με τους άνωθεν και τους κάτωθεν όρους, ότι τους έχετε διαβάσει και τους έχετε κατανοήσει πλήρως.

11. Σε περίπτωση που καταθέσετε χρήματα και δεν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων.

12. Σε περίπτωση που κάνετε κατάθεση και δεν έχετε συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής σας, η διοργάνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωμένη να παρέχει αριθμό συμμετοχής στον καταθέτη.

13. Η διοργάνωση δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας των προσωπικών σας αντικειμένων.

Όροι και διαδικασία Εγγραφής:

1. Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης «Αγώνας Δρόμου Βελερεφόντεια» έχει το δικαίωμα να αναστείλει ή να κλείσει τις εγγραφές χωρίς πρότερη ενημέρωση.

2. Το κόστος της εγγραφής θα πρέπει να καταβληθεί ως 5 ημέρες μετά την εγγραφή σας και ΕΩΣ και την Κυριακή 3/7/2022 για τους συμμετέχοντες που θα εγγραφούν από τις 28/6/2022 ως 3/7/2022.

3. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται στο λογαριασμό Eurobank 0026.0096.15.0200432598. Δικαιούχος: Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ.  

4. Στην αιτιολογία του καταθετηρίου θα πρέπει να αναγράφετε σύντομα το όνομά σας, το επώνυμό σας ΚΑΙ τη συμβολοσειρά «6 ΧΛΜ.». Παράδειγμα: Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 6 ΧΛΜ.

5. Τα έξοδα της συναλλαγής από διαφορετική τράπεζα βαραίνουν τον καταθέτη, δηλαδή επιβάρυνση εξόδων OUR. Η διοργάνωση δεν θα παρέχει αριθμό σε όσους δεν έχουν καταθέσει το καθαρό ποσόν των 5€ συν τα έξοδα συναλλαγής. ΙΒΑΝ GR0802600960000150200432598.

6. Είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να στείλετε το καταθετήριο στο email: [email protected] αναγράφοντας στο θέμα την αιτιολογία του παραδείγματος – φωτογραφίας και στο μήνυμα να γράφετε το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης και το αγώνισμα των αθλητών που θα λάβουν μέρος, σε περίπτωση που καταθέσετε χρήματα για περισσότερους από έναν αθλητές. Σε κάθε άλλη περίπτωση το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης και το αγώνισμα του αθλητή.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!».