Βελιγράδι 2022: Την Κυριακή πήρε το ασημένιο και τη Δευτέρα διαγνώστηκε με κορωνοϊό ο J. Ingebrigtsen!

 Runbeat Team   16:32 22-03-2022  

Βελιγράδι 2022: Την Κυριακή πήρε το ασημένιο και τη Δευτέρα διαγνώστηκε με κορωνοϊό ο J. Ingebrigtsen!


Ο Jacob Ingebrigtsen δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο του χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, καθώς ηττήθηκε στον τελικό των 1.500 μέτρων στο Βελιγράδι από τον Samuel Tefera.

Ο Νορβηγός super star ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα αισθάνθηκε κουρασμένος και τερμάτισε στη δεύτερη θέση με χρόνο 3:33.02, πίσω από τον Αιθίοπα που πήρε τη νίκη με 3:32.77.

 

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ingebrigtsen, τη Δευτέρα, μία ημέρα μετά τον αγώνα διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, κάτι το οποίο φαίνεται ότι έπαιξε ρόλο στην εμφάνισή του. Παρότι πραγματοποίησε κανονικά PCR Test πριν τη διοργάνωση στη Σερβία, αλλά και αρκετά rapid tests κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Βελιγράδι, ο Ingebrigtsen κόλλησε και πολύ πιθανόν να αγωνίστηκε με κορωνοϊό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

«Συνήθως αισθάνομαι κουρασμένος στα πρώτα 600 – 800 μέτρα, αλλά μετά αρχίζω να χαλαρώνω. Δεν το είχα αυτό σήμερα, αλλά ήταν διασκεδαστικό να τρέχω σε ένα πολύ καλό στάδιο» είπε μετά τον τελικό ο Ingebrigtsen, ο οποίος σε κάθε περίπτωση κατάφερε κάτι εντυπωσιακό, παρά τη νόσησή του, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Βελιγράδι 2022: Την Κυριακή πήρε το ασημένιο και τη Δευτέρα διαγνώστηκε με κορωνοϊό ο J. Ingebrigtsen! runbeat.gr