Βγήκε πρώτος και... έφυγε εκτός σταδίου στον τερματισμό! (Vid)

 Runbeat Team   12:30 29-03-2021  

Βγήκε πρώτος και... έφυγε εκτός σταδίου στον τερματισμό! (Vid)


Μία νίκη που θα του μείνει πραγματικά αξέχαστη πήρε ο Jose Maria Mule Elobe. Στο meeting κλειστού στίβου στην Μαδρίτη της Ισπανίας, οι δρομείς των 60 μέτρων δεν μπορούσαν να φανταστούν τι τους περίμενε στον τερματισμό. Κι αυτό, γιατί ο Ισπανός Elobe νίκησε και μάλιστα με σχετική διαφορά από τον δεύτερο, όμως στο τέλος του αγώνα δεν κατάφερε να σταματήσει στα ειδικά προστατευτικά στρώματα που βρίσκονται στα πέριξ του γηπέδου και έπεσε εκτός!

Το σπάνιο στιγμιότυπο κατάγραψε το Run Online TV, με το βίντεο να έχει γίνει viralπαγκοσμίως σε λίγες ώρες. Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο, ο Jose Maria Mule Elobe, αφού τερμάτισε έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Αυτό συνέβη λόγω της διαφορετικής κλίσης του εδάφους εκτός της πίστας των 60 μέτρων, καθώς στο συγκεκριμένο στάδιο, το ταρτάν είχε μία ειδική κλίση για να βοηθήσει τους αθλητές που τρέχουν εκεί. Ευτυχώς ο νικητής της κούρσας δεν χτύπησε, αν και ο τρόπος που έπεσε είναι τρομακτικός. Ο Elobe σηκώθηκε μετά από λίγο, με τον φακό να τον «πιάνει» να πονάει αλλά και να γελάει, με τους συναθλητές του να έχουν σοκαριστεί.

Ο δρομέας που μας χάρισε αυτή τη σπάνια στιγμή δήλωσε αστειευόμενος μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν είχα χρόνο να σταματήσω. Προσπάθησα να πηδήξω αλλά το πόδι μου σκόνταψε. Πίσω από τα στρώματα έπεσα από ύψος περίπου δύο μέτρων».

Δείτε το στιγμιότυπο από τον αγώνα στη Μαδρίτη στο παρακάτω βίντεο: