Bodybuilder δοκίμασε να αγωνιστεί σε τρίαθλο χωρίς καθόλου προπόνηση! (Vid)

 Runbeat Team   20:16 04-11-2021  

Bodybuilder δοκίμασε να αγωνιστεί σε τρίαθλο χωρίς καθόλου προπόνηση! (Vid)


Μία αρκετά ενδιαφέρουσα πρόκληση έβαλε στον εαυτό του ο bodybuilder και youtuber Matt Morsia, γνωστός και ως «MattDoesFitness». Πιο συγκεκριμένα, ο Morsia έβαλε ως στόχο να ολοκληρώσει ένα sprint triathlon (750 μέτρα κολύμπι, 20 χιλιόμετρα ποδήλατο και 5 χιλιόμετρα τρέξιμο), δίχως όμως να έχει προπονηθεί καθόλου για τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

 

O Morsia έκανε την προσπάθεια, μαζί με τον αθλητή και «μέντορά» του για την μέρα, Fergus Crawley. Ο bodybuilder δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να τερματίσει στον αγώνα. Ξεκίνησε με το κολύμπι, όμως λόγω του καιρού αναγκάστηκε να τρέξει 238 μέτρα παραπάνω, κάτι το οποίο τον κούρασε περισσότερο. Ολοκλήρωσε το κολύμπι σε 36:39 και στη συνέχεια ακολούθησε το ποδήλατο.

Στο ποδήλατο κουράστηκε ακόμα περισσότερο, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του σε 58:24 λεπτά, πριν τρέξει τα 5 χιλιόμετρα για τον τερματισμό. Ο απροπόνητος bodybuilder κατέβαλλε μεγάλη υπερπροσπάθεια στο τελευταίο μέρος του τριάθλου, ολοκληρώνοντας τα 5 χιλιόμετρα σε 27:36 και πέφτοντας εξαντλημένος στο έδαφος.  

 

Δείτε την προσπάθειά του στο παρακάτω βίντεο: