Βραβεύονται την Παρασκευή (17/02) οι κορυφαίοι του Ελληνικού στίβου

 Runbeat Team   16:02 14-02-2023  

Βραβεύονται την Παρασκευή (17/02) οι κορυφαίοι του Ελληνικού στίβου


Το 2022 ολοκληρώθηκε ως μία πλούσια χρονιά για τον Ελληνικό στίβο, με μετάλλια, σημαντικές διακρίσεις, συγκινήσεις και επιτυχίες που μας χάρισαν οι αθλητές της χώρας μας σε όλο τον κόσμο.

Ο ΣΕΓΑΣ θα τιμήσει τους πρωταγωνιστές των σταδίων και τους προπονητές τους, σε μια όμορφη γιορτή σε ένα από τα επιβλητικότερα κτήρια της Αττικής, το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

 

Η γιορτή θα γίνει την Παρασκευή (17/2) στις 17.30 και στη διάρκεια της θα βραβευτούν ακόμη σωματεία, καθώς και φορείς και προσωπικότητες, που βοηθούν τον κλασικό αθλητισμό και συμβάλουν στην διαρκή εξέλιξη του.

Η Ομοσπονδία ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκη για την ευγενική παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου.

Το Δημοτικό θέατρο Πειραιά αποτελεί ένα μεγαλοπρεπές οικοδόμημα και είναι το κορυφαίο σωζόμενο ελληνικό θεατρικό κτίριο του 19ου αιώνα. Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά φιλοξένησε για ένα μεγάλο διάστημα το Ιστορικό Αρχείο Πειραιά, τη Δημοτική Πινακοθήκη αλλά και φορείς και σωματεία της πόλης.

Η εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών, θα γίνει παραμονή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στο ΣΕΦ.