Βρέθηκε στο καμπ προετοιμασίας των εθνικών ομάδων 4Χ100 μ. η Σοφία Σακοράφα

 Runbeat Team   20:22 12-04-2023  

Βρέθηκε στο καμπ προετοιμασίας των εθνικών ομάδων 4Χ100 μ. η Σοφία Σακοράφα


Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα επισκέφτηκε το καμπ προετοιμασίας των εθνικών ομάδων 4Χ100 μ.. Η προετοιμασία των αθλητών των εθνικών ομάδων σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών συνεχίζεται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Τα μέλη της ομάδας μας υπό τις οδηγίες των προπονητών τους προετοιμάζονται για τους αγώνες της θερινής περιόδου με βασικό στόχο της χρονιάς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια της Πολωνίας.

 

Την προπόνηση της ομάδας Ανδρών, Γυναικών και Ανδρών Κ23 είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου. Η πρόεδρος είδε την προπόνηση και μίλησε στους αθλητές και στις αθλήτριες και παράλληλα τους ευχήθηκε ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Η Ομοσπονδία στηρίζει με συνέπεια την προσπάθεια των ομάδων σκυταλοδρομίας, οι οποίες από πέρυσι έχουν δείξει πως μέσα από τη δουλειά μπορούν να πετύχουν σημαντικά αποτελέσματα. Μεγάλος στόχος των δύο ομάδων είναι η συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024.