Δεύτερος ο Ελληνικάκης, τέταρτος ο Κολοτούρος στο virtual αγώνα 792χλμ

 Runbeat Team   16:38 01-04-2021  

Δεύτερος ο Ελληνικάκης, τέταρτος ο Κολοτούρος στο virtual αγώνα 792χλμ


Έχοντας να αντιμετωπίσουν μόνο τον εαυτό τους, ο Μιχάλης Ελληνικάκης και ο Θανάσης Κολοτούρος συμμετείχαν στον virtual αγώνα «Via Egnatia Challenge: 535 Roman Miles in 120 Days», δηλαδή είχαν 120 ημέρες προθεσμία για να τρέξουν 792 χιλιόμετρα. Οι δύο αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεγαλόνησος κατάφεραν όχι μόνο να τερματίσουν σε αυτό τον απαιτητικό αγώνα, αλλά και να διακριθούν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ελληνικάκης κατάφερε να διανύσει τα 792 χιλιόμετρα σε 25 ημέρες κατακτώντας τη 2η θέση στο σύνολο των αθλητών που πήραν μέρος, ενώ ο Θανάσης Κολοτούρος χρειάστηκε 29 ημέρες και τελικά κατέλαβε την 4η θέση στη γενική κατάταξη.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεγαλόνησος, «οι αθλητές του Συλλόγου μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες και με ιδιαίτερο ζήλο στηρίζοντας ο ένας τον άλλον. Ο Μιχάλης Ελληνικάκης αφιέρωσε την γιγαντιαία προσπάθειά του για να τιμήσει την μνήμη των γονέων του. Είμαστε υπερήφανοι και ευχόμαστε στους αθλητές μας να έχουν ακόμη περισσότερες προκλήσεις στη Δρομική τους Καριέρα με υγεία και δύναμη».