Διαδικτυακή συνάντηση των ομοσπονδιακών τεχνικών των ταχυτήτων και εμποδίων

 Runbeat Team   16:14 26-11-2021  

Διαδικτυακή συνάντηση των ομοσπονδιακών τεχνικών των ταχυτήτων και εμποδίων


Την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση είχαν το βράδυ της Πέμπτης οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί των δρόμων ταχύτητας και εμποδίων, με την συντονίστρια των αγωνισμάτων, Ιωάννα Σιώμου.

H ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρει: «Στη συνάντηση συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος της ΕΣΑΣ, Κώστας Κεντέρης, που είχε την ευκαιρία να μιλήσει τους τεχνικούς για το νέο μοντέλο στον Υψηλό αθλητισμού. Η κουβέντα των τεχνικών επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αγωνίσματα του τομέα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις, που σε πολλές περιπτώσεις δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα αθλητών και αθλητριών και τις παρεμβάσεις που μπορεί να κάνει η Ομοσπονδία με στόχο τη βελτίωση του. Η Ιωάννα Σιώμου ενημέρωσε τους τεχνικούς και για τα καμπ προετοιμασίας που αναμένεται να γίνουν μέσα στον επόμενο χρόνο.

 

Σύμφωμα με τον προγραμματισμό της, το πρώτο καμπ σκυταλοδρομιών αναμένεται να γίνει στα μέσα Ιανουαρίου, ενώ στη διάρκεια του 2022 υπάρχει πρόθεση για διεξαγωγή τριών με τεσσάρων συναντήσεων. Τα προπονητικά καμπ θα έχουν κάθετη δομή, όπως και συνολικά το μοντέλου, δηλαδή σε αυτά θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από την κατηγορία Ανδρών/Γυναικών έως και Ανδρών/Γυναικών Κ18. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα θέματα προπονητικού και μη χαρακτήρα».