Διαδικτυακό σεμινάριο στις 3/12 με θέμα τη σφαιροβολία

 Runbeat Team   12:07 24-11-2022  

Διαδικτυακό σεμινάριο στις 3/12 με θέμα τη σφαιροβολία


Τις γνώσης που αποκόμισαν ο Γιώργος Μποτσκαριώβ, ο Γιάννης Μπαρλής και ο Ανέστης Καλτσίδης μετέχοντας σε εξειδικευμένο σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου στο Ταλίν θα μεταφέρουν στους συναδέλφους τους το επόμενο Σάββατο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο ΣΕΓΑΣ, οι τρεις τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, που πραγματεύονταν το αγώνισμα της σφαιροβολίας και να έρθουν σε επαφή με προπονητές από όλη την Ευρώπη.

 

Την πληροφορία που έλαβαν στο Ταλίν θα προσπαθήσουν να την μεταφέρουν στους συναδέλφους τους, στο διαδικτυακό σεμινάριο που θα γίνει το Σάββατο (3/12, 19.00).

Το σεμινάριο θα διοργανωθεί από τον ΣΕΓΑΣ και την ΚΟΕΑΣ (Κυπριακή Ομοσπονδία στίβου) ώστε περισσότερος αριθμός προπονητών να έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε αυτό. Με βάση τη νέα δομή της Ομοσπονδίας η συνεργασία ανάμεσα στους τεχνικούς αποτελεί ένα από τα βασικά ζητούμενα, αφού μέσα από αυτή θα επέλθει η ανάπτυξη σε όλες τις κατηγορίες και όλα τα αγωνιστικά επίπεδα. Την εισήγηση του σεμιναρίου θα κάνουν ο Γιάννης Μπαρλής και ο Ανέστης Καλτσίδης.

Οι προπονητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, μπορούν να κάνουν χρήση του παρακάτω Link. https://us02web.zoom.us/j/85176260705#success