Διαλεκτάκης και Σαλονικιός διένυσαν 100χλμ με αναπηρικό καρότσι στον Sparta City Ultra

 Runbeat Team   10:42 24-02-2023  

Διαλεκτάκης και Σαλονικιός διένυσαν 100χλμ με αναπηρικό καρότσι στον Sparta City Ultra


Την παράσταση έκλεψαν με τη συμμετοχή τους στον αγώνα 24 ωρών του Sparta City Ultra οι Γιώργος Διαλεκτάκης και Γιώργος Σαλονικιός όχι για τις εξαιρετικέ επιδόσεις τους, αλλά για τα τρομερά αποθέματα ψυχής και τα σημαντικά μηνύματα που θέλησαν να περάσουν.

 

Οι δυο τους κατάγονται από το Ρέθυμνο της Κρήτης και αγωνίζονται πάντα παρέα. Δε θα μπορούσε να συμβεί αλλιώς καθώς ο Γιώργος Διαλεκτάκης είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα που είχε.

Βρήκε την ψυχική δύναμη, ανέκτησε τις δυνάμεις του και μαζί με τον αδελφικό του φίλο Γιώργο Σαλονικιό αποφάσισαν να συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου. Αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή στο δύσκολο αγώνα του Sparta City Ultra και μάλιστα στο δύσκολο εγχείρημα των 24 ωρών (υπήρχε η επιλογή και των 6 και 12 ωρών). Μαζί τα κατάφεραν διανύοντας μάλιστα 100χλμ, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην κατηγορία τους.

Μαζί θα συνεχίσουν να αγωνίζονται περνώντας τα μηνύματά τους και δείχνοντας ότι η διαφορετικότητα δεν μπορεί να αποτελέσει παράγοντα εξαίρεσης…