Δοκιμάζει δυνάμεις στα 50χλμ βάδην το Σάββατο ο Παπαμιχαήλ

 Runbeat Team   17:26 16-03-2021  

Δοκιμάζει δυνάμεις στα 50χλμ βάδην το Σάββατο ο Παπαμιχαήλ


Άλλον έναν αγώνα έχει μπροστά του ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ καθώς το προσεχές Σάββατο 20/3 θα συμμετάσχει στο μίτινγκ που θα διεξαχθεί στο Ντούντιτσε της Σλοβακίας.

Ο πρωταθλητής του βάδην θα πάρει μέρος στα 50χλμ με στόχο να βελτιώσει το χρόνο του και να πάρει… ρεβάνς για την κακή εμφάνιση στη διοργάνωση της Ιταλία το Γενάρη, όπου λόγω των κακών καιρικών συνθηκών έμεινε μακριά από τις επιδόσεις του.

Παράλληλα θέλει να δώσει συνέχεια στην καλή παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. Βάδην.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ, «Έχω κάνει πολλούς αγώνες, στην ουσία από τον Δεκέμβριο δεν έχω σταματήσει καθόλου. Θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλω να κάνω ένα 50αρι, που λόγω του δυνατού ανέμου, δεν μου βγήκε στον αγώνα του Ιανουαρίου. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Μεγάρα έδειξα πως είμαι καλά και θέλω η επίδοση που σημείωσα στο 35άρι να βγει και στο 50άρι». Όσον αφορά στον προγραμματισμό που έχει κάνει για τη συνέχεια τόνισε: «Μετά τον αγώνα στο Ντούντιτσε θα συμμετάσχω στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στα 20χλμ. βάδην κι έπειτα έχω μπροστά μου τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

 Ο Παπαμιχαήλ, ο οποίος θα ταξιδέψει την Πέμπτη για την Σλοβακία, είναι σε τροχιά πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με βάση το σύστημα κατάταξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.