Δοκιμάζουν δυνάμεις στη Σιένα Πριβιλέτζιο, Καραΐσκος και Βασιλάτου

 Runbeat Team   11:42 10-04-2021  

Δοκιμάζουν δυνάμεις στη Σιένα Πριβιλέτζιο, Καραΐσκος και Βασιλάτου


Στη Σιένα θα είναι στραμμένα αύριο Κυριακή (11/4) τα βλέμματα των φίλων του μαραθωνίου καθώς διεξάγεται ένας από τους σημαντικότερους αγώνες, στον οποίο μετέχουν ορισμένοι από τους κορυφαίους δρομείς του κόσμου.

Ο μαραθώνιος της Σιένα αποτελεί μία καλή ευκαιρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες που κυνηγούν το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ θα υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον καθώς θα αγωνιστούν οι Γκλόρια Πριβιλέτζιο, Παναγιώτης Καραΐσκος και Ανδριάνα Βασιλάτου.

Η Πριβιλέτζιο συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στα 3.000 μ. στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, ωστόσο στην ουσία, ο τελευταίος της αγώνας ήταν στις 6 Δεκεμβρίου στη Βαλένθια, όπου δεν κατάφερε να τερματίσει.

Η έμπειρη αθλήτρια θέλει να κάνει έναν καλό αγώνα και να τρέξει κοντά στο ατομικό της ρεκόρ που είναι 2.35.31. Εν αναμονή της επιστροφής στη δράση ήταν τους τελευταίους μήνες και ο Παναγιώτης Καραΐσκος, που θα κάνει τον πρώτο του αγώνα ύστερα από τον Φεβρουάριο του 2020. Ο έμπειρος δρομέας ευελπιστεί να βρει τον ρυθμό του και να κυνηγήσει μία επίδοση κοντά στο ατομικό του ρεκόρ (2.22.30). H Βασιλάτου μετά το 2.46.33 τον περασμένο Νοέμβριο στη Βάρνα, θα κάνει τον δεύτερο μαραθώνιο της καριέρας της. Οι καιρικές συνθήκες, οι οποίες δεν αναμένονται καλές αφού υπάρχει πρόβλεψη για καταιγίδα, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εμφανίσεις τόσο των Ελλήνων αθλητών όσο και όλων των συμμετασχόντων.