Δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους εντός και εκτός συνόρων οι Έλληνες πρωταθλητές

 Runbeat Team   10:45 20-01-2023  

Δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους εντός και εκτός συνόρων οι Έλληνες πρωταθλητές


Μπαίνουν σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς και οι Έλληνες πρωταθλητές καθώς κάποιοι επιλέγουν το εξωτερικό για να αγωνιστούν και κάποιοι τις ημερίδες που προγραμματίζονται στην Ελλάδα.

Υπάρχουν και κάποιοι που συνεχίζουν την προετοιμασία τους εκτός Ελλάδας, όπως η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στην Αυστραλία, το γκρουπ του Κωστή Παπαμαρκάκη στην Κύπρο, η Αναΐς Καραγιάννη στη Ν. Αφρική κ.α.

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου έφυγε χθες για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του πριν τον πρώτο του αγώνα που έχει προγραμματιστεί στις 2 Φεβρουαρίου στο Γκέτεμποργκ.

Την ίδια ώρα η Ειρήνη Βασιλείου αναχωρεί σήμερα για τη Γερμανία όπου αύριο Σάββατο θα δώσει τον πρώτο αγώνα της σεζόν μετέχοντας στα 400μ. και τα 300μ. στο μίτινγκ του Κέμνιτς.

Στόχος της Ηρακλειώτισσας πρωταθλήτριας είναι η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στην Κωνσταντινούπολη. Η Βασιλείου βρίσκεται κοντά στην πρόκριση και θέλει να ξεκινήσει νωρίς τους αγώνες προκειμένου να βρει ρυθμό και να πετύχει το στόχο της.

Αρκετοί πρωταθλητές μας θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και στην αυριανή ημερίδα που έχει προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη.