Ε. Τσουπάκη: «Κάθε επιτυχία είναι προϊόν προσπάθειας από τουλάχιστον 2 μεριές – Ανυπομονώ για το Ευρωπαϊκό»

 Πάνος Κατσαρός   14:20 02-12-2022  

Ε. Τσουπάκη: «Κάθε επιτυχία είναι προϊόν προσπάθειας από τουλάχιστον 2 μεριές – Ανυπομονώ για το Ευρωπαϊκό»


Η Ειρήνη Τσουπάκη βρίσκεται ανάμεσα στους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος που θα γίνει στο Τορίνο στις 11 Δεκεμβρίου και μιλώντας στο Runbeat αναφέρθηκε στη νίκη της στο Κύπελλο Ανωμάλου Δρόμου, αλλά και στην μεγάλη διοργάνωση της Ιταλίας.

Η Ελληνίδα αθλήτρια αποκάλυψε μάλιστα ένα περιστατικό για το πως έμαθε ότι βρίσκεται στην αποστολή, αφού όπως είπε, αμέσως μετά τη νίκη της στα Τρίκαλα επέστρεψε στη Γερμανία για να εργαστεί και όταν έφτασε, ο προπονητής της, Γιώργος Τσαλτάκης την ειδοποίησε για την επιλογή της.

Η Κυπελλούχος Ελλάδας μίλησε στο Runbeat τόσο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όσο και για την ομαδική δουλειά που χρειάζεται, τουλάχιστον από δύο μεριές για να πετύχει κάποιος στο τρέξιμο.

 

«Μετά τη συμμετοχή μου στο Κύπελλο ανωμάλου δρόμου όπου και κατέκτησα την πρώτη θέση έπρεπε να φύγω κατευθείαν το επόμενο πρωί για Γερμανία, καθώς δούλευα. Με το που προσγειώθηκα με πήρε τηλέφωνο ο προπονητής μου, Γιώργος Τσαλτάκης, και μου είπε πως πριν λίγο του ανακοίνωσαν ότι θα είμαι στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου. Πιστεύω πως χαρήκαμε και οι 2 εξίσου» είπε αρχικά η Ειρήνη Τσουπάκη, που στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Όσο ατομικό αγώνισμα και αν φαντάζει το τρέξιμο, κάθε επιτυχία είναι προϊόν προσπάθειας από τουλάχιστον 2 μεριές, αυτή του αθλητή αλλά και του προπονητή». Αναφορικά με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η αθλήτρια του ΓΣ Αμαρουσίου τόνισε: «Ανυπομονώ για το Ευρωπαϊκό. Σε μια αρκετά απαιτητική για εμένα χρονιά νιώθω πολύ όμορφα που τα καταφέραμε».

Ε. Τσουπάκη: «Κάθε επιτυχία είναι προϊόν προσπάθειας από τουλάχιστον 2 μεριές – Ανυπομονώ για το Ευρωπαϊκό» runbeat.gr