Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Άνετα στον τελικό του μήκους ο Μίλτος Τεντόγλου (vid)

 Runbeat Team   8:40 03-03-2023  

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Άνετα στον τελικό του μήκους ο Μίλτος Τεντόγλου (vid)


Με καλούς οιωνούς για την Ελλάδα ξεκίνησε η 2η ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. Την πρόκρισή του στον τελικό του μήκους εξασφάλισε με το δεύτερο άλμα του στα προκριματικά ο Μίλτος Τεντόγλου.

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε με άλμα στα 7.91μ., πολύ κοντά στο όριο (7.95μ.), αλλά χρειάστηκε να προσπαθήσει ξανά. Στη δεύτερή του προσπάθεια έκανε απλά ένα καλό άλμα, το οποίο μετρήθηκε στα 8.03μ. και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό που θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής 5/3.

Με την καλύτερη επίδοση πέρασε στον τελικό ο Thobias Montler καθώς είχε άλμα στα 8.14μ., ενώ αντίπαλοι του Μίλτου Τεντόγλου στον Κυριακάτικο τελικό θα είναι και οι  Gabriel Bitan ( 8,03μ.), Jaime Guerra (7.99μ.), Erwan Konate (7.93μ.), Bozhidar Saraboyukov (7.89μ.), Radek Juska (7.86μ.) και Lazar Anic (7.75μ.).

Να επισημάνουμε βέβαια ότι κανένα από τα δύο άλματα του Μίλτου Τεντόγλου δεν τα παρακολουθήσαμε σε απευθείας μετάδοση καθώς ο σκηνοθέτης αποφάσισε να δείξει κάτι άλλο εκείνη την ώρα.

Δείτε την προσπάθεια που έστειλε τον Έλληνα πρωταθλητή στον τελικό.