Έφτασε στην Κωνσταντινούπολη ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου 2023 η Ελληνική αποστολή (Pics)

 Runbeat Team   14:38 28-02-2023  

Έφτασε στην Κωνσταντινούπολη ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου 2023 η Ελληνική αποστολή (Pics)


Έφτασε στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη η Ελληνική αποστολή, εκεί όπου την Πέμπτη (02/03) θα ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Η αποστολή έφτασε νωρίς το πρωί στην βροχερή Κωνσταντινούπολη και μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο Gonen όπου θα είναι η βάση της για τις επόμενες έξι ημέρες.

Οι αθλητές και αθλήτριες της Ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα την πρώτη τους προπόνηση στην ανακατασκευασμένη Atakoy Arena εκεί όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.

 

Πρόκειται για το ίδιο στάδιο όπου το 2012 φιλοξένησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού και στο οποίο η χώρα μας πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο με τον Δημήτρη Χονδροκούκη στο ύψος. Στους ίδιους αγώνες συμμετείχε και ο Κώστας Δουβαλίδης, μέλος της ομάδας που βρίσκεται από σήμερα στην Τουρκία.

Τα μέλη της αποστολής είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένα με την πόλη και το στάδιο, δεδομένο του ότι τα τελευταία χρόνια αποτελεί το χώρο διεξαγωγής του Βαλκανικού Πρωταθλήματος κλειστού.

Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Πομάσκι θα ταξιδέψουν στην Τουρκία αύριο και θα είναι τα τελευταία μέλη που θα πλαισιώσουν την αποστολή. Στο ξενοδοχείο της εθνικής ομάδας διαμένουν μεταξύ άλλων οι αποστολές της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Σερβίας και του Μαυροβουνίου.