Έφυγε από τη ζωή ο γιος του θρυλικού σπρίντερ Leroy Burrell, Cameron

 Runbeat Team   19:26 11-08-2021  

Έφυγε από τη ζωή ο γιος του θρυλικού σπρίντερ Leroy Burrell, Cameron


Θλίψη για τον θρυλικό Ολυμπιονίκη σπρίντερ, Leroy Burrell, καθώς όπως έκανε γνωστό, ο γιος του, Cameron έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα.

Ο Cameron Burrell είχε ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, καθώς ηταν ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους δρομείς των ΗΠΑ. Είχε ατομικό ρεκόρ 9.93 στα 100 μέτρα και μεταξύ άλλων είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2019, ενώ είχε και πολύ καλή παρουσία σε κολεγιακό επίπεδο με το Πανεπιστήμιο του Χιούστον.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του, όμως σίγουρα αποτελεί μία πολύ δυσάρεστη είδηση, καθώς «έφυγε» μόλις στα 26 του.

«Η οικογένειά μου είναι εξαιρετικά λυπημένη από το χαμό του γιου μας, Κάμερον, χθες το βράδυ. Περνάμε πολύ βαθιά θλίψη και ζητάμε από όλους τους φίλους μας, την μεγάλη οικογένεια του Πανεπιστημίου του Χιούστον και την κοινότητα του στίβου στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό να μας επιτρέψουν να συγκεντρωθούμε στην κοντινή μας οικογένεια και τους φίλους μας. Είμαστε βαθιά λυπημένοι και ευχαριστώ όλους για το μεγάλο ξέσπασμα των προσευχών και της υποστήριξης. Θα μιλήσουμε όταν έχουμε περισσότερες διαθέσιμες πληροφορίες» αναφέρει η ανακοίνωση του Leroy Burrell.