Έφυγε από τη ζωή ο Χαράλαμπος Πολυμιάδης

 Runbeat Team   17:41 17-03-2023  

Έφυγε από τη ζωή ο Χαράλαμπος Πολυμιάδης


Έφυγε από τη ζωή ο Χαράλαμπος Πολυμιάδης, ο οποίος υπήρξε μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και για πολλά χρόνια πρόεδρος του Αρίωνα ΓΣ Μυτιλήνης.

Η θητεία του ως προέδρου του Αρίωνα Γ.Σ. Μυτιλήνης συνδέθηκε με τη χρυσή εποχή του κλασικού αθλητισμού της Λέσβου, με την ανάδειξη του χρυσού Ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη και της Ολυμπιονίκη Αγγελικής Τσιολακούδη. Ήταν ένας άνθρωπος με αδιάλειπτη και ανιδιοτελή προσφορά στο χώρο του στίβου.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του. Συλλυπητήρια επιστολή απέστειλε και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου.

 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 18/03/2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι , στον Ι.Ν Αγίου Θωμά στο Δημοτικό Κοιμητήριο Πετρούπολης – Αττικής.

Τα συλλυπητήρια της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου:

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Λέσβου εκφράζει την βαθειά του θλίψη για την απώλεια του παράγοντα και εργάτη του κλασικού αθλητισμού του νησιού μας, και πρώην μέλους της ΕΑΣ, Χαράλαμπου Πολυμιάδη.

Η θητεία του ως προέδρου του Αρίωνα Γ.Σ. Μυτιλήνης συνδέθηκε με τη χρυσή εποχή του κλασικού αθλητισμού της Λέσβου, με την ανάδειξη του χρυσού Ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη και της Ολυμπιονίκη Αγγελικής Τσιολακούδη.

Εκ μέρους της «οικογένειας» όλων των ανθρώπων του στίβου εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. 

Το Δ.Σ της ΄Ενωσηςαποφάσισε αντί στεφάνου, το ποσό να δοθεί σε κοινωφελή οργανισμό του νησιού μας.

Η εξόδιοςακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο18/03/2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι , στον Ι.Ν Αγίου Θωμά στο Δημοτικό Κοιμητήριο Πετρούπολης - Αττικής.