Έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης «Marathon Expo»

 Runbeat Team   13:52 10-11-2021  

Έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης «Marathon Expo»


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης «Marathon Expo» που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Η έκθεση θα λειτουργήσει από σήμερα έως και το Σάββατο 13 Νοεμβρίου και αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους όσους ασχολούνται με έμμεσο ή άμεσο τρόπο με τον αθλητισμό να διευθύνουν τις γνώσεις τους.

 

Δεν ενημερώνει τους επισκέπτες μόνο για προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με τον αθλητισμό, όπως εξειδικευμένη ένδυση και υπόδηση, αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ, όργανα γυμναστικής, προπονητικές υπηρεσίες και σχολές, συμπληρώματα διατροφής και είδη αθλητικής διατροφής, ενεργειακά ποτά, αλλά και τη δυνατότητα να προμηθευτούν υλικό από διεθνείς μαραθώνιους και αγώνες δρόμου, αθλητικούς συλλόγους προϊόντα τεχνολογίας, κέντρα αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας κ.α.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι εγγεγραμμένοι δρομείς του Μαραθωνίου Αθήνας και των παράλληλων αγώνων θα μπορούν να παραλάβουν ταυτοχρόνως και το πακέτο συμμετοχής τους, καθώς στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργεί και το Κέντρο Εγγραφών και παραλαβής υλικού της διοργάνωσης.

Το ωράριο της έκθεσης έχει διαμορφωθεί ως εξής: Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 13.00 - 20.00, ενώ την Πέμπτη 11, την Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Νοεμβρίου από τις 10.00 έως τις 20.00. Η είσοδος είναι δωρεάν.