Εκατό ημέρες πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Cross Country του Βελιγραδίου

 Runbeat Team   11:24 22-12-2023  

Εκατό ημέρες πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Cross Country του Βελιγραδίου


Εκατό ημέρες μας χωρίζουν από τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Cross Country Belgrade 24 και οι διοργανωτές πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου όπου και παρουσίασαν το λογότυπο της διοργάνωσης.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βελιγραδίου όπου οι εκπρόσωποι του Τύπου είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά το λόγκο της διοργάνωσης.

Το λογότυπο εμπνεύστηκε από το Friendship Park στο Νέο Βελιγράδι, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της πόλης και εκτείνεται σε μια μεγάλη καταπράσινη έκταση 14 εκταρίων, κατά μήκος των όχθεων του Δούναβη και του Σάβα Ρίβερς.

 

Ουσιαστικά παρουσιάζει το “πάρκο της φιλίας” δίπλα στη συμβολή των ποταμών Σάβα και Δούναβη. Επίσης, υπάρχουν τα μοτίβα των τυπικών σερβικών χαλιών καθώς και οι δρομείς που εμφανίζονται με το σχήμα των γραμμάτων BGD (Βελιγράδι).

Το Βελιγράδι έχει μεγάλη εμπειρία από τη φιλοξενία σπουδαίων αγώνων στίβου και ευελπιστεί ότι στις 30 Μαρτίου του 2024 θα αποδείξει και πάλι τη δυναμική της.

Πέντε αγώνες θα διεξαχθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Cross Country: ένας 10χλμ ανδρών και γυναικών, ένας 8χλμ ανδρών U20, ένας 6χλμ γυναικών U20 και ένας μικτής σκυταλοδρομίας 4x2χλμ.

Εκατό ημέρες πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Cross Country του Βελιγραδίου runbeat.gr