Εκδήλωση της Επιτροπής Αθλητών της ΕΟΕ προς τιμήν της Ολυμπιακής Ομάδας (Pics)

 Runbeat Team   19:02 10-09-2021  

Εκδήλωση της Επιτροπής Αθλητών της ΕΟΕ προς τιμήν της Ολυμπιακής Ομάδας (Pics)


Εκδήλωση προς τιμήν των Ελλήνων αθλητών που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κτίριο της ΕΟΕ, μετά από πρωτοβουλία της Βασιλικής Μιλλούση.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων και αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια, όπως ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Λευτέρης Πετρούνιας καθώς και μέλη της Εθνικής Ομάδας πόλο, με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο να τους καλωσορίζει και να τους δίνει τα συγχαρητήριά του.

Το δελτίο τύπου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής:

«Η Επιτροπή Αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με πρωτοβουλία της προέδρου της Βασιλική Μιλλούση, διοργάνωσε στο κτίριο της ΕΟΕ μια εκδήλωση προς τιμήν των αθλητών που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, συγκεντρώθηκαν αρκετοί αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας του Τόκιο 2020, μεταξύ αυτών και οι αθλητές με μετάλλια, Μίλτος Τεντόγλου, Λευτέρης Πετρούνιας καθώς και μέλη της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης και είχαν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά όλοι μαζί και να ανταλλάξουν ιστορίες και εμπειρίες από τους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος με ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισε όλους τους αθλητές στον χώρο που χαρακτήρισε ο ίδιος «σπίτι» τους τονίζοντας ότι η επιθυμία της ΕΟΕ είναι να τους φέρει κοντά, να τους παρέχει συνεχή στήριξη, να αναβαθμίσει τον ρόλο τους και μέσα από την επιτροπή αθλητών να ακουστεί η φωνή και τα αιτήματα τους.