Εξαντλήθηκαν οι εγγραφές για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων του Μαραθωνίου της Αθήνας

 Runbeat Team   11:58 16-07-2023  

Εξαντλήθηκαν οι εγγραφές για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων του Μαραθωνίου της Αθήνας


Οι εγγραφές για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων του φετινού Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας έκλεισαν χθες, Σάββατο (15/07) με τους δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στην φετινή, 40ή επετειακή διοργάνωση.

 

Ο αγώνας του Μαραθωνίου θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου κι έχουν ήδη δηλώσει σε αυτόν συμμετοχή δρομείς από 140 χώρες του πλανήτη. Το 90% των εγγραφών στον μαραθώνιο έχουν ήδη κλείσει και αναμένεται σύντομα να καλυφθούν και οι τελευταίες διαθέσιμες θέσεις.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Τέσσερις μήνες πριν τον αγώνα συμπληρώθηκε το όριο συμμετοχής των 20.000 δρομέων για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ του Μαραθωνίου Αθήνας!

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την θετική ανταπόκριση και την συνεχή στήριξή σας προς τον θεσμό του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας!

Συνεχίζονται, όπως φαίνεται για λίγο ακόμα, οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο Δρόμο, τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ, καθώς και για το Universities Night Run. Το 90% των συμμετοχών για τον Μαραθώνιο Δρόμο έχουν ήδη καλυφθεί και προβλέπεται να εξαντληθούν πολύ σύντομα!  

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Αθήνας 2023 προτρέπει όλους εσάς που επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον Μαραθώνιο Δρόμο ή τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ, να προχωρήσετε άμεσα με την υποβολή της αίτησης συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.athensauthenticmarathon.gr), προκειμένου να διασφαλίσετε ότι θα είστε και εσείς παρόν στην μεγάλη επετειακή γιορτή του 40ου Μαραθωνίου Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 & 12 Νοεμβρίου 2023, κατά μήκος της Αυθεντικής διαδρομής και στο Παναθηναϊκό Στάδιο! 

Μην ξεχνάτε, πως τον Σεπτέμβριο θα ανοίξουν οι εγγραφές για τους μικρούς μας φίλους στον Αγώνα Παιδιών 1,2χλμ!»