Εξαιρετικά αφιερωμένη η 12η νίκη του Κώστα Δουβαλίδη στο 38ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

 Runbeat Team   10:12 20-02-2024  

Εξαιρετικά αφιερωμένη η 12η νίκη του Κώστα Δουβαλίδη στο 38ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα


Με ένα συγκινητικό ποστ, ο Κώστας Δουβαλίδης αφιερώνει τη 12η νίκη του στα 60μ. εμπ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην οικογένεια του πρώην προπονητή του Μπάμπη Σδρόλα που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου τέσσερις μήνες και στη δική του οικογένεια που τον στηρίζει.

Ο Έλληνας πρωταθλητής συνεχίζει ακούραστος την προσπάθειά του να συμμετάσχει σε μία ακόμη Ολυμπιάδα και ευχαριστεί όλους όσους στέκονται στο πλευρό του και τον βοηθούν με όποιο τρόπο.

Η ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει: 

 

«Υπό το βλέμμα της οικογένειας μου και του γιού μου όπως και το παλιού μου προπονητή από εκεί ψηλά και με την καθοδήγηση του νέου προπονητή μου Αντώνη Γιαννουλακη, τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ που με ένταξε στην ομάδα του από την πρώτη στιγμή με μεγάλη του χαρά!

Ένα ακόμη πανελλήνιο πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του με έναν ωραίο αγώνα απέναντι στην νέα γενιά! Ήταν η 12η νίκη (από όσο μου είπαν) για τον κλειστό στίβο και συνεχίζουμε για τον ανοιχτό!

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γυναίκα μου Βίκυ Μαντζουράνη και στο γιο μου που με ακολούθησαν σε αυτό το ταξίδι όπως επίσης στον Αντώνη Γιαννουλάκη που ήταν και θα είναι δίπλα μου για το υπόλοιπο και επίσης τον Αλέξανδρο Τσετίνη και τον πατέρα του (ξέρουν αυτοί γιατί)!

Κλείνοντας θέλω να πω ένα ακόμη ευχαριστώ στην εταιρεία adidas που συνεχίζει και με εξοπλίζει με όλα μου τα αγωνιστικά ρούχα, τον Δήμο Δράμας και τον ΣΕΓΑΣ.

Αφιερώνω αυτήν την επιτυχία στην οικογένεια μου και τον γιο μου όπως και στην οικογένεια του προπονητή μου, Παύλο Σδρόλα και Μένια Σδρόλα, και στο νέο μέλος της που δυστυχώς δεν πρόλαβε να δει ο προπονητής μου.

Εύχομαι να το βλέπει από εκεί ψηλά!».

Η ανάρτησή του Κώστα Δουβαλίδη: