Η κούρσα και οι δηλώσεις του Κώστα Δουβαλίδη στα προκριματικά (vid)

 Runbeat Team   12:30 07-06-2024  

Η κούρσα και οι δηλώσεις του Κώστα Δουβαλίδη στα προκριματικά (vid)


Σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση συμμετείχε ο Κώστας Δουβαλίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και παρότι δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά είναι ικανοποιημένος.

Μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 110μ. εμπ. ο Κώστας Δουβαλίδης, ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος μετά την κούρσα του.

Ικανοποιημένος γιατί κατάφερε να είναι για 6η φορά σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και γιατί έχει την υγεία του και συνεχίζει να διεκδικεί τα όνειρά του.


Όπως είπε: «Είμαι χαρούμενος. Σίγουρα αυτές δεν είναι επιδόσεις που έτρεχα, ωστόσο είναι μια επίδοση κοντά στις φετινές μου δυνατότητες. Το χειμώνα όλα έδειχναν πως το καλοκαίρι θα ήμουν σε θέση να τρέξω κάτω από 13.70. Δυστυχώς κάποιοι τραυματισμοί και κάποιες δυσκολίες εκτός προπόνησης είχαν ως συνέπεια να μην καταφέρω να κάνω την προπόνηση μου όπως ήθελα. Ο αθλητής άφησε ανοιχτή την …πόρτα και για το 2025! “Δεν πρέπει να σας κάνει εντύπωση που σκέφτομαι το 2025. Άλλωστε το πρότυπο μου είναι ο Τσιάμης, που συνεχίζει. Να είμαι καλά και θα είμαι εδώ. Ο γιος μου είναι μεγάλο κίνητρο για εμένα και θέλω να τρέχω ώστε να κρατήσει μνήμες από τον μπαμπά του μέσα στα στάδια».

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Δουβαλίδη:


Δείτε την κούρσα του: