Εξαιρετικές επιδόσεις στο 3ο Trimore M.T. Rethymno Isoman

 Runbeat Team   16:09 27-09-2021  

Εξαιρετικές επιδόσεις στο 3ο Trimore M.T. Rethymno Isoman


Ένα τριήμερα γεμάτο αθλητικές δραστηριότητες ολοκληρώθηκε στο Ρέθυμνο με τη διεξαγωγή του 3ου Trimore M.T. Rethymno Isoman.

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ρεθύμνης και της TRIMORE – XTERRA Greece – ISOMAN Hellas πραγματοποιήθηκαν από την περασμένη Παρασκευή 24/9 έως και την Κυριακή 26/9 αγώνες για απαιτητικούς. Τρέξιμο, κολύμβηση και ποδηλασία συνδυάστηκαν σε διάφορες κατηγορίες και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.

Στο Olympic triathlon νικητής ήταν ο Ελευθέριος Δήμος, ενώ ακολούθησε ο Μάνος Καραμποΐκης και ο Daniel Shirley. Στον απαιτητικό αγώνα συμμετείχαν και δύο γυναίκες, η Πελαγία Πιπεράκη και η Geralyn Shirley.

 

Στο Olympic relay πρώτη τερμάτισε η ομάδα αποτελούμενη από τους Θέμη Πατεράκη, Νίκο Παρακεντάκη και Γιώργο Κορνάρο. Στη δεύτερη θέση ήταν οι Γιώργος Καραγιάννης, Λιάνα Χασιώτη και Γιώργος Καραγιάννης και στην τρίτη οι Άγγελος Χασαπόπουλος, Ευρώπη Κακογιαννάκη και Γιάννης Χουρδάκης.

Στο αγώνα Isoman ολοκλήρωσαν μόλις δύο την προσπάθειά τους. Νικητής αναδείχτηκε ο Ορέστης Χαραχούσης, ενώ ακολούθησε η Έρη Περιστεράκη.

Στα 10χλμ νικητής ήταν ο Στυλιανός Γεραντίδης με 36:21, ενώ ακολούθησε ο Δημήτρης Μανιώτης με 37:28 και ο Θανάσης Βελέντζας με 40:46. Νικήτρια ήταν η Αντωνία Γιώτη της ομάδας My Run με 48:17, 2η η Ευθυμία Παπαδοπούλου με 48:29 και 3η η Ευαγγελία-Μαρία Γιαννακάκη με 52:22. 

Στον αγώνα των 5χλμ νικητής ήταν ο Θωμάς Παπαδάκης με 18:41, ακολούθησε ο Σωκράτης Ψυχαράκης με 19:33 και ο Κώστας Τσουρδαλάκης με 19:45. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Μαρία Βιβιλάκη με 20:08, δεύτερη η Μαρίτα Παπαβασιλείου με 21:32 και τρίτη η Ελένη Ορφανουδάκη με 22:34.

Στον αγώνα Sprint πρώτος τερμάτισε ο Γεράσιμος Λιγνός, ενώ ακολούθησε στη 2η θέση η Νάντια Συντζανάκη. Δεύτερος άντρας ήταν ο Σπύρος Γιάνναρης και τρίτος ο Στέλιος Χριστινάκης, ενώ δεύτερη γυναίκα η Νικολέτα Αγγελέτου και τρίτη η Ελένη Σταγάκη.

Στο Sprint relay νικήτρια ήταν η ομάδα των Μιχάλη Αρβανιτάκη, Στέλιου Καραγιάννη και Παντελή Καμπαξή, ενώ ακολούθησαν οι Νίκος Καρνιαδάκης, Γιάννης Τσιρογιάννης και Μάνος Μυλωνάκης. Στην 3η θέση βρέθηκαν οι Μανόλης Ταμπακάκης, Μαρία Καμισάκη και Μιχάλης Κοκολινάκης.