Εξαιρετική η Γκούσιν στο Μιραμάς: Πρώτη με άλμα στα 1.91μ. (vid)

 Runbeat Team   8:10 03-02-2024  

Εξαιρετική η Γκούσιν στο Μιραμάς: Πρώτη με άλμα στα 1.91μ. (vid)


Πολύ καλή παρουσία είχαν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν χθες το βράδυ στο μίτινγκ που διεξήχθη στο Μιραμάς της Γαλλίας.

Ξεχώρισε η παρουσία της Τατιάνας Γκούσιν στο ύψος των γυναικών καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση με άλμα στα 1.91μ.

 

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έφτασε μία ανάσα από την επίτευξη του ορίου για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης που είναι 1.92μ. και κυρίως έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έτοιμη να πάει ψηλότερα. Δοκίμασε και στα 1.93μ. όμως είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες παρότι τα άλματά της ήταν καλά.


Στο ίδιο αγώνισμα η Παναγιώτα Δόση κατέλαβε την τέταρτη θέση με 1,87 μ. και χαμένες στη συνέχεια προσπάθειες στο 1,91 μέτρα. Η αθλήτρια ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό από ενόχληση στο πόδι, που φαίνεται να την επηρέασε.

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος αγώνα με τον αγώνα φαίνεται να βρίσκει το ρυθμό του κι έτσι σήμερα έφτασε στο 16,23 μ., επίδοση που του έδωσε την πέμπτη θέση στο τριπλούν. Ο άλτης του Δημήτρη Βασιλικού είχε ένα ακόμη έγκυρο άλμα στα 16,04 μ. στη δεύτερη προσπάθεια του.

Τους αγώνες του στη σεζόν άνοιξε στο Μιραμάς, ο Κώστας Δουβαλίδης. Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων κατέλαβε την δεύτερη θέση στον προκριματικό με 7.83 και στη συνέχεια σημείωσε 7.90 στον τελικό επίδοση που του έδωσε την 8η θέση. Ο αθλητής θα συνεχίσει τους αγώνες του την ερχόμενη εβδομάδα.