Εξαντλήθηκαν 9.000 θέσεις στο NFL Athens, παράταση εγγραφών έως 10 Μαΐου για άλλες 700 θέσεις!

 Runbeat Team   13:51 04-05-2022  

Εξαντλήθηκαν 9.000 θέσεις στο NFL Athens, παράταση εγγραφών έως 10 Μαΐου για άλλες 700 θέσεις!


Η εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου, για συμμετοχή στο 6ο No Finish Line Athens και στήριξη της Ένωσης Μαζί για το Παιδί μέσω του διεθνή φιλανθρωπικού αγώνα, οδήγησε στην εξάντληση των 9.000 θέσεων και η διοργάνωση άνοιξε τις τελευταίες 700 θέσεις, δίνοντας παράλληλα παράταση για δήλωση συμμετοχής στον αγώνα έως την Τρίτη 10 Μαΐου 2022.

 

Το No Finish Line Athens διεξάγεται από 25 έως 29 Μαΐου στην Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ και αποτελεί τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική, αθλητική, ψυχαγωγική και κοινωνική δράση σε όλη την Ελλάδα, καθώς επί πέντε ημέρες και 100 συνεχόμενες ώρες, χιλιάδες πολίτες συμμετέχουν περπατώντας ή τρέχοντας σε μία μοναδική κινητοποίηση για καταγραφή χιλιομέτρων με απώτερο σκοπό την στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη.

Οι ατομικές εγγραφές στο 6ο No Finish Line Athens άνοιξαν πάλι από σήμερα στο www.nflathens.com και θα παραμείνουν ανοιχτές έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 10 Μαΐου 2022.





ομαδικές εγγραφές εταιρειών, συλλόγων, σχολείων, θα γίνονται δεκτές επίσης έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 10 Μαΐου 2022, μόνο με αποστολή γραπτού αιτήματος από τον/την εκπρόσωπο της ομάδας στο email: [email protected].

Με την παραλαβή του αιτήματος από την διοργάνωση, θα ακολουθήσει γραπτή και τηλεφωνική επικοινωνία για την επιβεβαίωση του αριθμού των μελών της ομάδας.

Η διαθεσιμότητα των 700 θέσεων ανά αγώνα είναι η ακόλουθη:

- Φιλανθρωπικός ομάδων εταιρειών “100ωρο Charity Walk-Run” (15 ευρώ το άτομο) – 110 διαθέσιμες θέσεις

- Φιλανθρωπικός ομάδων συλλόγων “100ωρο Charity Walk-Run” (10 ευρώ το άτομο) – 114 διαθέσιμες θέσεις

- Φιλανθρωπικός ομάδων σχολείων “100ωρο Charity Walk-Run” (10 ευρώ το άτομο) – 16 διαθέσιμες θέσεις

 

- Φιλανθρωπικός ατόμων “100ωρο Charity Walk-Run” (10 ευρώ) – 196 διαθέσιμες θέσεις

- Αγωνιστικός ατόμων “100ωρο Ultra-Marathon” (75 ευρώ με 11 γεύματα και ) – 7 διαθέσιμες θέσεις

- Αγωνιστικός ατόμων “24ωρο Marathon” (20 ευρώ με 1 γεύμα) – 9 διαθέσιμες θέσεις

- Aγώνας δρόμου μιλίου “1 Mile Run” (2 ευρώ) – 248 διαθέσιμες θέσεις

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ

Η έναρξη στο No Finish Line της Αθήνας που πραγματοποιείται για την στήριξη της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, με την υποστήριξη και συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και του ΟΑΚΑ, θα δοθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 09:30 και η λήξη έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 29 Μαΐου στις 13:30.

Μέσα σε αυτό το διάστημα οι συμμετέχοντες μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές και ημέρες θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην πανέμορφη κυκλική διαδρομή 1.000μ. εντός της Αγοράς του Καλατράβα, για να προσφέρουν χρήματα στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ανάλογα με τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν.

 

Μεγάλος Χορηγός του No Finish Line Athens είναι για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική, η ιστορικότερη και μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της Ελλάδας, που δίνει ιδιαίτερο βάρος στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά που έχουν ανάγκη!

Premium Partners της διοργάνωσης είναι από φέτος ο Antenna Group, ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς ομίλους μέσων μαζικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και η Herbalife Nutrition, η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως σε υποκατάστατα γεύματος και πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής.

Επίσημοι Χορηγοί είναι η Lidl που είναι μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων & οικιακών προϊόντων, η Χήτος με το brand Ζαγόρι που είναι η κορυφαία Ελληνική βιομηχανία εμφιάλωσης & διανομής φυσικού μεταλλικού νερού και η ΚΟΝΒΑ με το brand Trata που είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία επεξεργασίας & διανομής ψαρικών.

Για επικοινωνία με την διοργάνωση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected]

Για πληροφορίες επισκεφτείτε το www.nflathens.com και τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης:

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens

https://www.instagram.com/nflathens/

https://www.tiktok.com/@nofinishlineathens

https://twitter.com/NFLAthens