Δόθηκε η εκκίνηση του 8ου No Finish Line Athens

 Runbeat Team   10:35 15-05-2024  

Δόθηκε η εκκίνηση του 8ου No Finish Line Athens


Μαζική αναμένεται να είναι και φέτος η συμμετοχή στον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens που διοργανώνει ο διεθνής οργανισμός No Finish Line International και το «Μαζί για το Παιδί» από το 2017 την Ελλάδα.

Κάθε βήμα, κάθε χιλιόμετρο είναι αφιερωμένο στα παιδιά στον αγώνα που διεξάγεται από σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου έως και την Κυριακή 19 Μαΐου.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 9:30π.μ. και περίπου 10.000 δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης αναμένεται να τρέξουν στην ειδική κυκλική διαδρομή που έχει δημιουργηθεί στην Αγορά του ΟΑΚΑ για τον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου 100ωρών του 8ου No Finish Line Athens.

 

Φετινός στόχος είναι η επίτευξη των 100.000 χιλιομέτρων που θα μετατραπούν σε χιλιάδες ευρώ για να υλοποιηθεί το φετινό πρόγραμμα στήριξης οικογενειών με παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας ή αναπηρία.

Μέχρι σήμερα το No Finish Line Athens έχει συγκεντρώσει και στηρίξει τα 30.000 παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με 193.162,50 ευρώ, χάρη στα 440.342 χιλιόμετρα των 47.780 συμμετεχόντων!

Η λήξη του φιλανθρωπικού αγώνα, στον οποίο συμμετέχουν κάθε χρόνο χιλιάδες ευαισθητοποιημένοι πολίτες, αθλητές και αθλούμενοι, σύλλογοι και σχολεία, οργανισμοί και εταιρείες απ’ όλη την Ελλάδα, θα είναι στο ίδιο σημείο την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 13:30 το μεσημέρι μετά από πέντε ημέρες γεμάτες άθληση και αναψυχή, μουσική και χορό στην Αγορά του ΟΑΚΑ.

Μεγάλοι Χορηγοί του 8ου No Finish Line Athens είναι η Εθνική Ασφαλιστική και η Lidl Ελλάς. Διακεκριμένοι χορηγοί είναι το Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και ο όμιλος Αntenna. Επίσημοι χορηγοί η ΜΕΒΓΑΛ, η Herbalife, η Ιαπωνική και η Crossover. Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι οι Παπαδοπούλου, Barilla, Algida, Φιξ Άνευ και Counterpain. Διακεκριμένοι Υποστηρικτές η Frezyderm, τα Village Cinemas, το ξενοδοχείο Moxy Athens City, η εταιρεία υπηρεσιών αυτοκίνησης Avis και η εταιρεία υπηρεσιών ταχυμεταφοράς ACS. Επίσημοι Υποστηρικτές είναι οι εταιρείες, Fiore, Εν Ολύμπω, Μπεγνής, Χαϊδεμένος και Instaride. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι Easy 97.2, Athens Voice και Sportsfeed.gr.

Δείτε live τα αποτελέσματα

Μπορείτε να ακολουθείτε το No Finish Line Athens στους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.youtube.com/channel/UC9Vuy4T3024osQ34NnKfxJQ

https://www.tiktok.com/discover/no-finish-line-athens

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens/

https://www.instagram.com/nflathens/

https://twitter.com/NFLAthens