Επαφές του συντονιστή ρίψεων του ΣΕΓΑΣ, Χ. Παπαδόπουλου με αθλητές και προπονητές στο Ηράκλειο

 Runbeat Team   15:59 16-02-2022  

Επαφές του συντονιστή ρίψεων του ΣΕΓΑΣ, Χ. Παπαδόπουλου με αθλητές και προπονητές στο Ηράκλειο


Ο συντονιστής ρίψεων της Ομοσπονδίας Χρήστος Παπαδόπουλος βρέθηκε στο Ηράκλειο, χθες, Τρίτη (15/02), προκειμένου να πραγματοποιήσει μία σειρά επαφών με αθλητές, αθλήτριες και προπονητές που γυμνάζονται στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Παπαδόπουλος παρακολούθησε την προπόνηση των επιλεγμένων αθλητών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και είχε συναντήσεις με τους προπονητές τους για την εξέλιξη της αγωνιστικής τους προετοιμασίας. Αντίστοιχες επισκέψεις των επιτελικών τεχνικών του ΣΕΓΑΣ και των συντονιστών αγωνισμάτων θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα σε όλες τις Ε.Α.Σ.

 

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός επισκέφθηκε τα στάδια της πόλης όπου θα φιλοξενηθεί στις 5 Μαρτίου το Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων, το Παγκρήτιο και το Ε.Α.Κ. Ηρακλείου και είχε συνεργασία με τους εκπροσώπους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και τους υπεύθυνους των σταδίων.

Το Ηράκλειο της Κρήτης θα φιλοξενήσει, φέτος για πρώτη φορά, το Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων, μια διοργάνωση, όπου θα τιμήσουν με την παρουσία τους αρκετοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες της Ελλάδας.