Επέκτειναν για δύο χρόνια τη συνεργασία τους ΟΠΑΠ και ΣΕΓΑΣ

 Runbeat Team   11:54 10-03-2022  

Επέκτειναν για δύο χρόνια τη συνεργασία τους ΟΠΑΠ και ΣΕΓΑΣ


Για δύο ακόμη χρόνια θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους ΟΠΑΠ και ΣΕΓΑΣ. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών καθώς ο ΟΠΑΠ θα παραμείνει Μέγας Χορηγός της Ομοσπονδίας στίβου στηρίζοντας την Εθνική Ομάδα Στίβου, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού συνολικά.

Επιπλέον, η συνεργασία των δύο πλευρών θα εμπλουτιστεί με δράσεις για την υποστήριξη των νέων αθλητών και την ανάδειξη νέων πρωταθλητών, ενώ ο ΟΠΑΠ θα υποστηρίζει όλες τις διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ, οι οποίες αποτελούν γιορτή του αθλητισμού με μεγάλο αποτύπωμα σε όλη την Ελλάδα.

 

Το «παρών» στη χθεσινή εκδήλωση έδωσε η διοίκηση του ΟΠΑΠ και του ΣΕΓΑΣ, αθλητές, αθλήτριες και μέλη του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Ομάδας Στίβου.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε, επίσης, για πρώτη φορά το βίντεο της νέας μεγάλης καμπάνιας του Μαραθωνίου #iΑΜΑuthentic, Μέγας Χορηγός της οποίας θα είναι ο ΟΠΑΠ.

Ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, κ. Γιάννης Ρόκκας, σημείωσε: «Ο ΟΠΑΠ μέσα από τη συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, συνεχίζει ως συνοδοιπόρος στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού. Οι στόχοι που έχουν θέσει οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ταυτίζονται με τις αξίες και τις δράσεις του ΟΠΑΠ για την άμεση σύνδεση του κλασικού αθλητισμού με την κοινωνία και τη νέα γενιά, καθώς και την επιστροφή των θεατών στα στάδια του στίβου. Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ για 11η χρονιά είναι ο Μέγας Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ένα αθλητικό γεγονός παγκόσμιας ακτινοβολίας, μια διοργάνωση που διαφημίζει διεθνώς τον αθλητισμό και τη χώρα μας και προσφέρει τόσο στους συμμετέχοντες, όσο και στο κοινό που το παρακολουθεί, μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης».

Η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Σοφία Σακοράφα, ανέφερε: «Ξεχωριστή θέση στην καρδιά της αρχαιότερης Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας, αλλά και της Ελληνικής κοινωνίας, έχει ο ΟΠΑΠ, ο αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού. Ο ΟΠΑΠ μέσα από τις δράσεις που υλοποίησε στο πλαίσιο του 38ου Μαραθωνίου της Αθήνας προσέφερε πάνω από 3.000.000 ευρώ για το πρόγραμμα ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας. Συνεχίζει να υποστηρίζει με την Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και να στηρίζει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των αθλητών. Κοινός μας στόχος, το δικαίωμα στο όνειρο για κάθε αθλητή. Κοινό μας πρώτο βήμα, η σημερινή ημέρα όπου η παρουσία του ΟΠΑΠ μας κάνει να νοιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και αισιοδοξία».

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Κώστας Κεντέρης, τόνισε: «Ο ΟΠΑΠ δεν αποτελεί για εμάς απλά έναν οργανισμό που το όνομά του είναι συνδεδεμένο με την επιτυχία. Είναι οικογένεια. Είναι ένας οργανισμός που διαχρονικά το όνομά του είναι ταυτισμένο με τον σεβασμό στις προσπάθειες των αθλητών και την στήριξη στην ελληνική κοινωνία, στον αθλητισμό, στη νεολαία, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Θα προχωρήσουμε μαζί, ΣΕΓΑΣ και ΟΠΑΠ, για να σχεδιάσουμε από κοινού την μεγαλύτερη προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, την ενίσχυση της Εθνικής μας Ομάδας και των σωματείων μας και την ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων».

Ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι είπε από την πλευρά του: «Η ανανέωση ήρθε και είναι υπαρκτή. Το δίδυμο που βλέπετε στο πάνελ είναι εδώ και συνεχίζει δυναμικά. Πρέπει να γίνουμε πρώτοι παντού και για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε το μεγάλο βήμα. Ο Κεντέρης και η Σακοράφα μας πήραν από το χέρι και μας πηγαίνουν στην επόμενη ημέρα του ελληνικού στίβου. Και με εσάς, τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ στο πλευρό μας νιώθουμε ακόμη πιο σίγουροι. Μας προσφέρετε ασφάλεια, που χωρίς εσάς δεν θα την νιώθαμε».

Η Μαρία Μπελιμπασάκη μιλώντας εκ μέρους των αθλητριών τόνισε: «Οι αθλήτριες έχουν περάσει πολλά, όμως, μπορούν όλα να τα ξεπερνούν και όλα να τα καταφέρουν. Οι γυναίκες μπορούν να αλλάξουν τον αθλητισμό προς το καλύτερο».

«Η Ομοσπονδία μας έχει ανοιχτό το δρόμο να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε το στόχο μας. Η δική σας συμβολή μας δίνει επιπλέον κίνητρο», είπε ο Κώστας Γκελαούζος.

Τέλος η άλτρια του ύψους, Παναγιώτα Δόση επισήμανε: «Έχω τη χαρά να είμαι στην οικογένεια του ΟΠΑΠ και έχω τη δυνατότητα να κάνω όνειρα και να συνεχίζω να κυνηγάω τους στόχους μου. Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ γιατί δίνει και στην Ομοσπονδία μας την δυνατότητα να υλοποιήσει όλους της στόχους της».

Δείτε στιγμιότυπα από τη χθεσινή εκδήλωση.