Επιστρέφει δυναμικά στις 13/03 ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα

 Runbeat Team   13:55 17-01-2022  

Επιστρέφει δυναμικά στις 13/03 ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα


Μετά από δύο χρόνια ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα επιστρέφει με στόχο να προσελκύσει και πάλι το ενδιαφέρον των δρομέων της περιοχής και όχι μόνο.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί από το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων να διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου, ενώ μετά τη συνάντηση που έγινε την περασμένη Παρασκευή 14/1 με τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Χρήστου Μιχαλάκη θα τελεστεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο (21,1 χλμ) θα διεξαχθεί αγώνας 5χλμ μέσα στην πόλη των Τρικάλων.

 

Όπως αναφέρει η προκήρυξη των αγώνων, «οι εγγραφές για τον Αγώνα Δρόμου 21,1 χλμ. και τον αγώνα των 5 χλμ. θα ανοίξουν για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων στις 7 Φεβρουαρίου 2022 και θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα: https://www.trikalahalfmarathon.org

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για όσους είχαν δηλώσει συμμετοχή στην διοργάνωση του 2020 που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας έχουν τις παρακάτω επιλογές :

Να συμμετάσχουν στον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου 2022 χωρίς να κάνουν κάποια ενέργεια.

Να συμμετάσχουν στην virtual έκδοση του αγώνα και να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους (αναμνηστικό t-shirt και μετάλλιο) ταχυδρομικά και χωρίς κόστος στέλνοντας email στην διοργάνωση μέχρι την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022.

Να μεταφέρουν την συμμετοχή τους για την διοργάνωση του επόμενου έτους ( Μάρτιος 2023 ) στέλνοντας email στην διοργάνωση έως την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022.

Να παραλάβουν το αναμνηστικό πακέτο συμμετοχής τους ταχυδρομικά (Τ-shirt και μετάλλιο) χωρίς την συμμετοχή τους στην διοργάνωση , στέλνοντας email στην διοργάνωση έως τις Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022.

Τέλος ,ως γνωστών οι επαρχιακοί αγώνες που διοργανώνονται από τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους της επικράτειας για να πραγματοποιηθούν απαιτούν πάνω από όλα εθελοντισμό, πολλή δουλειά, χρόνο και χρήμα. Τα έσοδα προέρχονται στο μεγαλύτερο ποσοστό τους από τις συμμετοχές των αθλητών και στο μικρότερο ποσοστό τους από τις χορηγίες. Δεδομένου του γεγονότος ότι ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να διενεργηθεί τον Μάρτιο του 2020 ακυρώθηκε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή λόγω του γενικού lockdown που επιβλήθηκε στην χώρα ενώ ο σύλλογος είχε πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και αγορές για την διενέργειά του (Τ-shirt, μετάλλια κτλ) χωρίς να έχει εισπράξει χορηγίες, καθιστούν δύσκολη την επιστροφή χρημάτων στο σύνολό της. Παρά τις δύσκολες συνθήκες και κατανοώντας πλήρως τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε , δίνουμε την δυνατότητα στους εγγεγραμμένους αθλητές και την παρακάτω επιλογή (Νο5) , ζητώντας τους ευγενικά να προτιμήσουν μια από τις προηγούμενες λόγω των προαναφερόμενων.


5.Όσοι δήλωσαν συμμετοχή στην διοργάνωση του 2020 και δεν μπορούν να παραβρεθούν έχουν την επιλογή της επιστροφής των χρημάτων στέλνοντας email στην διοργάνωση έως την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022.

Πληροφορίες στο mail της διοργάνωσης : [email protected] ή στο mail του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων : [email protected]».