Επιστρέφει δυναμικά τον Ιούνιο το Posidonia Running Event στον Πειραιά

 Runbeat Team   10:41 28-01-2022  

Επιστρέφει δυναμικά τον Ιούνιο το Posidonia Running Event στον Πειραιά


Μετά από τρία χρόνια το Posidonia Running Event επιστρέφει στις επάλξεις με στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμο και εάν είναι δυνατό να ξεπεράσει την επιτυχία του 2018.

Η φετινή θα είναι η 3η διοργάνωση και έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Ιουνίου στον Πειραιά με συμμετοχές δρομέων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο του  «Posidonia 2022: The International Shipping Exhibition».

Τα έσοδα του αγώνα των 5 χιλιομέτρων θα διατεθούν στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά και σε άλλους φορείς.

 

Η προκήρυξη αναφέρει:

«Ημερομηνία διεξαγωγής:

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού:

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ώρα εκκίνησης:

 09:00 π.μ.

Απόσταση αγώνα:

5 χλμ.

Περιγραφή διαδρομής αγώνα:

Εκκίνηση μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στην Ηρ. Πολυτεχνείου με κατεύθυνση προς την Λεωφ. Χατζηκυριακού. Στροφή αριστερά στην οδό Σαχτούρη και συνέχεια στην οδό Μητρώου καταλήγοντας στην Ακτή Θεμιστοκλέους με κατεύθυνση την Πειραϊκή, αναστροφή στο ύψος της οδού Ήβης και κατεύθυνση προς την Μαρίνα Ζέας. Συνέχεια στην Ακτή Μουτσοπούλου και στροφή αριστερά στην οδό 2ας Μεραρχίας. Τέλος πάλι στροφή δεξιά στην Ηρ. Πολυτεχνείου και τερματισμό μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Χρονικό όριο αγώνα:

Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν προσπάθειά τους σε 1 ώρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 16 ετών, οι οποίοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη (ή με την ευθύνη του κηδεμόνα τους σε περίπτωση που είναι ανήλικος) ενώ θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να έχει επιβεβαιωθεί η ικανότητά τους να λάβουν μέρος σε δρομικούς αγώνες μεγάλης απόστασης.

Επιπλέον θα πρέπει να κατέχουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού σε ισχύ ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

Περίοδος Εγγραφών – Όριο Εγγραφών:

Η περίοδος των εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου. Ο Αγώνας έχει όριο τις 2.000 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα θα λήξει η περίοδος εγγραφών-πληρωμών.

Τρόπος Εγγραφής:

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.myrace.gr

Πακέτα συμμετοχής το οποίο περιλαμβάνει:

Τον αριθμό συμμετοχής και παραμάνες

Chip χρονομέτρησης

Αναμνηστικό μετάλλιο

Υδροδοσία στον τερματισμό

Υπηρεσία φύλαξης αντικειμένων

Live εξαγωγή αποτελεσμάτων

Φωτογραφικές υπηρεσίες

Ηλεκτρονικό Δίπλωμα Συμμετοχής

Αναμνηστικό Τεχνικό T-shirt

Race Bag

Κόστος Συμμετοχής: 15€

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και για την αποφυγή καθυστερήσεων την ημέρα του αγώνα, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους την Παρασκευή, 3 Ιουνίου και ώρα 12:00 – 19:00 μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 34). Σε περίπτωση ομαδικής/εταιρικής δήλωσης, η παραλαβή μπορεί να γίνει από έναν εκπρόσωπο της ομάδας (θα χρειαστούν στοιχεία για ταυτοποίηση).

Για όσους/ες δεν καταφέρουν να παραλάβουν το πακέτο τους την Παρασκευή, θα λειτουργήσει γραμματεία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την Κυριακή από τις 7:15 έως τις 8:15 αυστηρά. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να βρίσκονται το αργότερο 8:30 στον χώρο της εκκίνησης.

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη των παρακάτω:

Το Email με τον αριθμό συμμετοχής

Ταυτότητα ή Διαβατήριο

Πιστοποιητικό πλήρους Εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ

Όροι συμμετοχής:

– Όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είναι απολύτως υγιείς για να συμμετέχουν στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα.

– Διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ και αποδέχονται να το επιδείξουν στους διοργανωτές οποιαδήποτε στιγμή τους ζητηθεί.

– Αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή στον αγώνα όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

– Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχονται ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους.

– Οι συμμετέχοντες δίνουν την έγκρισή τους στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες τους ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχουν καμία οικονομική απαίτηση.

​- Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

 – Η πληρωμή του κόστους συμμετοχής θα πρέπει να γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δήλωσης διαφορετικά η εγγραφή θα θεωρείται άκυρη.

– Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους σε καμία φάση της περιόδου εγγραφών.

– Σε περίπτωση που συμμετέχοντας ενώ έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δεν κατέχει όλα όσα αναφέρονται στην παράγραφο «Δικαίωμα συμμετοχής» , δεν θα του παραδίδεται το πακέτο συμμετοχής και δεν θα επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.

– Ακυρώσεις συμμετοχής και επιστροφή του κόστους συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί καμία ακύρωση και επιστροφή του κόστους.

– Σε περίπτωση αναβολής της διοργάνωσης, οι συμμετοχές θα μεταφερθούν για την νέα ημερομηνία που θα ορίσει η οργανωτική επιτροπή. Αν η διοργάνωση δεν πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία εντός του 2022, τότε θα κρατηθεί € 1 για κάθε συμμετοχή για διαχειριστικά έξοδα και θα επιστραφούν τα υπόλοιπα € 14 από το κόστος συμμετοχής.

– Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής αφού προβούν στην σχετική ανακοίνωση».