Επιστρέφει στη παραλιακή του Ηρακλείου ο ρυθμός και ο αθλητισμός με την «υπογραφή» των Super Market Xαλκιαδάκης

 Runbeat Team   12:29 09-10-2021  

Επιστρέφει στη παραλιακή του Ηρακλείου ο ρυθμός και ο αθλητισμός με την «υπογραφή» των Super Market Xαλκιαδάκης


Έπειτα από μια μεγάλη ανάπαυλα λόγω πανδημίας, η δρομική διοργάνωση του Run Greece αναμένεται να συγκεντρώσει και πάλι εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας. Και από αυτή τη μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού στο νησί μας ,δε θα μπορούσε να λείπει η μεγαλύτερη Κρητική αλυσίδα Super Market που σταθερά βρίσκεται στο πλάι όλων των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τον καθοριστικό ρόλο της εταιρίας στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.

Ως επίσημος τοπικός χορηγός του Run Greece για το Ηράκλειο τα S/M Xαλκιαδάκης συμβάλουν τα μέγιστα για την επιτυχία της διοργάνωσης που φέτος θα διεξαχθεί σε ιδιαίτερες συνθήκες μετά το μεγάλο σεισμό στο Αρκαλοχώρι και έτσι θα δώσει τη δυνατότητα για να συγκεντρωθούν όλα τα έσοδα με στόχο την στήριξη των κατοίκων στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Οι εκατοντάδες δρομείς που θα τρέξουν στις αποστάσεις των 5 χιλιομέτρων και 10 χιλιομέτρων με τα «χρώματα» των S/M Χαλκιαδάκης θα «παντρέψουν» την προσφορά και την αλληλεγγύη με την άθληση και την ευζωία, έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με την διαχρονική προσφορά της εταιρίας που επιμένει να επιστρέφει την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει επί δεκαετίες στην τοπική κοινωνία. Ταυτόχρονα, η Χαλκιαδάκης Α.Ε., πιστή στη δέσμευση της για μείωση της χρήσης πλαστικού κατά 50% ως το 2025, θα προσφέρει σε κάθε αθλητή με τη συμμετοχή του στον αγώνα μια μεγάλη υφασμάτινη τσάντα πολλαπλών χρήσεων για τα ψώνια του. Ένα δώρο των S/M Χαλκιαδάκης για την προστασία του περιβάλλοντος, ένα δώρο για όλους!