Επιστρέφει το No Finish Line Athens

 Runbeat Team   9:29 18-05-2021  

Επιστρέφει το No Finish Line Athens


Ένας εκ των μεγαλύτερων φιλανθρωπικών αγώνων στην Ελλάδα, το No Finish Line Athens επιστρέφει για ακόμα μία φορά, για την έκδοση του 2021. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, πάντα με σκοπό την ενίσχυση της Ένωσης Μαζί για το Παιδί.

 

Μπορεί η πανδημία να εμπόδισε τη διεξαγωγή του NFL Athens το 2020 και να είχαμε τη διεξαγωγή μόνο του Virtual Run, αλλά μετά από τις τρεις πρώτες άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις, η 5η έκδοση του No Finish Line Athens είναι έτοιμη να σπάσει όλα τα ρεκόρ σε συμμετοχή και προσφορά και να δικαιώσει την μεγάλη αγάπη που έδειξε ο κόσμος στη διοργάνωση.

Το No Finish Line Athens, δεν αλλάζει ούτε ως φιλοσοφία ούτε ως αγώνας και θα επαναληφθούν όλα τα αγωνίσματα των προηγούμενων ετών, παράλληλα με το ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Αυτό που αλλάζει είναι ο τόπος διεξαγωγής, καθώς μεταφέρεται από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ), όπου λόγω της πολύ μεγαλύτερης έκτασης αποτελεί εγγύηση ότι θα τηρηθούν με ασφάλεια και ακρίβεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμο από κάθε περιοχή της Αττικής!

 

Στο No Finish Line, οι συμμετέχοντες τρέχουν και περπατούν για καλό σκοπό, χωρίς να υπάρχει κάποιο χρονικός ή χιλιομετρικός περιορισμός και τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε χρήματα για να υλοποιηθούν παιδικά προγράμματα που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Mείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διοργάνωση αλλά και την έναρξη των εγγραφών, στην ιστοσελίδα nflathens.com αλλά και στα Social Media της διοργάνωσης.

https://nflathens.com

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens

https://www.instagram.com/nflathens

https://twitter.com/NFLAthens