Εθνική ομάδα στίβου: Ο θετικός απολογισμός και το ραντεβού στη Βουδαπέστη (vid)

 Runbeat Team   9:29 08-03-2023  

Εθνική ομάδα στίβου: Ο θετικός απολογισμός και το ραντεβού στη Βουδαπέστη (vid)


Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση για το 2023 ολοκληρώθηκε με την Εθνική μας ομάδα να κατακτά ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Ο Μίλτος Τεντόγλου για τρίτη συνεχόμενη φορά στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στίβου στο μήκος και μάλιστα έγινε ο μοναδικός αθλητής που έχει καταφέρει κάτι ανάλογο, ενώ ο Νίκος Ανδρικόπουλος και ο Εμμανουήλ Καραλης κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν και το επί κοντώ αντίστοιχα. Τα πρώτα τους μετάλλια σε μία μεγάλη διοργάνωση.

 

Όλη η ελληνική αποστολή είχε σε γενικές γραμμές μία πολύ καλή παρουσία. Θα ακολουθήσουν μερικές ημέρες ξεκούρασης (εκτός από τον Καραλή που αγωνίζεται το προσεχές Σάββατο στον τελευταίο του αγώνα στον κλειστό στίβο) και μετά όλοι τους θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στον ανοικτό στίβο. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι μία προολυμπιακή χρονιά και αρκετοί αθλητές και αθλήτριες κυνηγούν την πρόκρισή τους στο "Παρίσι 2024".

Ο ΣΕΓΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα ένα φωτογραφικό βίντεο με τα επιτεύγματα των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη και ανανεώνει το ραντεβού της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη το καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεο