Έτρεξαν για καλό σκοπό στον 3ο Κραυξίδειο Αγώνα Δρόμου

 Runbeat Team   12:12 29-08-2022  

Έτρεξαν για καλό σκοπό στον 3ο Κραυξίδειο Αγώνα Δρόμου


Για καλό σκοπό πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά ο Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου στον Κραννώνα Λάρισας. Αρκετοί ήταν οι δρομείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών μετέχοντας στους αγώνες 14,5χλμ, 5,4χλμ και στον παιδικό αγώνα 1000μ.

Σκοπός του αγώνα ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - Παράρτημα Λάρισας.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, νικητής στον αγώνα των 14,5χλμ ήταν ο Χρήστος Παρασκευάς (Νίκη Βόλου) και ακολούθησαν οι Μακρίδης Παναγιώτης (Λάρισα,) και Γκουτζουρέλας Νίκος (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας). Οι τρεις πρώτες γυναίκες ήταν οι Σπύρου Βάνα (ΣΔΥ Βόλου), Ματτούτσι Ιζαβελ (ανεξάρτητη), Κρίκου Σοφία (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας).

Στον αγώνα των 5,4 χλμ την πρώτη θέση κατέκτησε ο Φωτογιάννης Σωτήρης-Παΐσιος, δεύτερος ήταν ο Κόκκινος Στέφανος και τρίτος ο Μαρκογιαννάκης Μανώλης. Από τις γυναίκες πρώτη έφτασε στον τερματισμό η Παπακωνσταντίνου Ιωάννα και ακολούθησαν οι Αθανασίου Ολυμπία και Φώλια Γεωργία.

Στον αγώνα των 1000 μέτρων τα τρία πρώτα αγόρια ήταν οι Νατσιούλας Δημήτρης, Παναγούλης Μάριος, Καραλαριώτης Αχιλλέας. Τα τρία πρώτα κορίτσια ήταν οι Ραβανού Παναγιώτα Νικολέτα, Ραβανού Δανάη, Γούπου Βάια.