Έτρεξε σε ημιμαραθώνιο φορώντας 90 μπλούζες και έκανε παγκόσμιο ρεκόρ! (Vid)

 Runbeat Team   17:43 25-02-2022  

Έτρεξε σε ημιμαραθώνιο φορώντας 90 μπλούζες και έκανε παγκόσμιο ρεκόρ! (Vid)


Ένας δρομέας από το Edmonton του Καναδά κατάφερε να σημειώσει ένα εντυπωσιακό, αλλά και αρκετά ασυνήθιστο παγκόσμιο ρεκόρ. Όπως μπορούμε να δούμε και στο παρακάτω βίντεο, ο David Eliuk φόρεσε 90 μπλούζες και τερμάτισε στον ημιμαραθώνιο της πόλης του, σπάζοντας το ρεκόρ των 76 t-shirts για να μπει στα ρεκόρ Γκίνες.

Όπως είπε ο ίδιος μετά τον τερματισμό του, παρότι δεν φαίνεται κάτι το σημαντικό, η προσπάθεια που κατέλαβε ήταν πολύ μεγάλη. Για να φτάσει στο σημείο να αγωνιστεί στον αγώνα, ο Καναδός δρομέας πραγματοποίησε προετοιμασία 5 μηνών, προσθέτοντας 12 μπλούζες κάθε δύο εβδομάδες στις προπονήσεις του για να συνηθίσει σταδιακά το βάρος.

 

Σχετικά με το γιατί προσπάθησε να σπάσει αυτό το ρεκόρ, ο ίδιος είπε ότι το έκανε για να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι είναι «ΟΚ» να διασκεδάζουν, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Στα πρώτα δύο χιλιόμετρα του ημιμαραθωνίου, το αριστερό χέρι του Eliuk άρχισε να πονάει, όμως ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω και έφτασε στον τερματισμό, σπάζοντας ένα από τα πιο περίεργα ρεκόρ που έχουμε δει. Ο Καναδός αναμένεται να προσπαθήσει να σπάσει κι άλλα αντίστοιχα ρεκόρ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.