Φ. Σιώμος: «Βασικός στόχος η πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20»

 Πάνος Κατσαρός   18:58 31-01-2024  

Φ. Σιώμος: «Βασικός στόχος η πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20»


Ο Φίλιππος Σιώμος βρίσκεται ανάμεσα στους αθλητές που θα βρεθούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (4/2) στο Βελιγράδι της Σερβίας. Ο νεαρός αθλητής του Αλέξανδρου Μακεδονίας θα αγωνιστεί στα 3.000 μέτρα στιπλ και όπως τόνισε σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Runbeat, θα αφοσιωθεί στην συγκεκριμένη απόσταση αυτή την σεζόν. Παράλληλα μίλησε για τον μεγάλο του φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στη Λίμα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμμετοχή μου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ20, είναι ένας αγώνας που θέλω να κυνηγήσω μια καλή επίδοση διότι αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Η χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ καλά χωρίς τραυματισμούς έχω αρκετές βλέψεις για την συνέχεια θέλω να αφοσιωθώ στα 3.000 μέτρα στιπλ αυτή την σεζόν» είπε αρχικά ο Φίλιππος Σιώμος, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στους φετινούς του στόχους:

«Βασικός στόχος είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 θέλω να πάρω την πρόκριση και από εκεί και μετά θα κυνηγήσω ότι καλύτερο μπορώ. Επίσης ένας άλλος αγώνας που έχω κατά νου είναι το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα που θα αγωνιστώ στα 2.000 μέτρα στιπλ καθώς και το πανελλήνιο σχολικό ρεκόρ αν παραμείνω σε αυτήν την κατάσταση».