Φ. Ζησιμόπουλος: «Ήταν ο καλύτερος αγώνας που έχω κάνει» (Pics)

 Runbeat Team   14:04 03-03-2022  

Φ. Ζησιμόπουλος: «Ήταν ο καλύτερος αγώνας που έχω κάνει» (Pics)


Την πρώτη του ανάρτηση μετά τον αγώνα 24 ωρών στη Βαρκελώνη έκανε ο Φώτης Ζησιμόπουλος. Ο Έλληνας ultra runner προσπάθησε να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στις 24 ώρες εντός σταδίου, μένοντας από δυνάμεις στις 19 ώρες έχοντας καλύψει 236 χιλιόμετρα, πραγματοποιώντας μία συγκλονιστική υπερπροσπάθεια.

Μέσω της ανάρτησής του, ο αθλητής από το Αγρίνιο θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον βοήθησαν κατά τη διάρκεια του μεγάλου εγχειρήματός του, χαρακτηρίζοντας την προσπάθειά του στο Ultrarunning Barcelona ως την καλύτερη που έχει κάνει.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Φώτης Ζησιμόπουλος αναφέρει στην ανάρτησή του: «Ήταν ο καλύτερος αγώνας που έχω κάνει! Ξεπέρασα τον εαυτό μου και τα όρια μου κατάλαβα πως ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις που φτάνουν οι δυνατότητες σου αν δεν πιεστείς!

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μου στην προσπάθεια μου, τον προπονητή μου Δημήτρη Κασίμη, τους φίλους μου για το support στον αγώνα Σάκη Δασκαλόπουλο, Αλέξανδρο Πιπερίδη, Ηρακλή Μαντζούρη και Τόλη Βιζαρέλη! Τέλος την Saucony Greece με τον καλό μου φίλο Διονύση Αυγέρη για όλη την υλική αλλά και ψυχολογική στήριξη και τα X-treme Stores για την τροφοδοσία μου στον αγώνα!!»